Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-klubb kaster seg inn i kampen om Brann-stjernen

Espen Blaker

Oppdatert 11/01/2018 klokken 14:28 GMT+1

Start skal være villige til å strekke seg langt i kampen om Fredrik Haugen.

haugen

Foto: Eurosport

Det skriver Bergens Tidende.
Den nyopprykkede og hardtsatsende Sørlands-klubben skal være villig til å betale en overgangssum for midtbanespilleren, i tillegg til at de skal være villige til å tilby bli en bedre økonomisk pakke enn hva Brann har kommet med tidligere.
Eurosport.no vet at Haugen helst har lyst å fortsette karrieren i utlandet, men at både Brann og hovedpersonen selv vil at klubben skal sitte igjen med overgangspenger. Dermed skal ikke 25-åringen være fremmed for å fortsette karrieren i en annen Eliteserie-klubb.
Branns assistkonges kontrakt går ut til sommeren, og i begynnelsen av desember avslo Haugen et tredje og «siste» kontraktsforslag fra Bergens-klubben.
– Det er ikke til å legge skjul på at de signalene vi har fått når vi ikke får signert Fredrik gjør at vi ser etter erstattere, sa sportssjef Rune Soltvedt til Eurosport.no den gang.
Soltvedt utelukket heller ikke at et salg ville bli aktuelt om partene ikke ble enige om en ny avtale før sesongstart.
– Det er en vurdering vi må ta når den tid kommer, sa han til Eurosport.no.
Nå kan tiden altså være inne. Om Haugen velger Kristiansand og Start som sin neste arbeidsgiver, skal det mye til om overgangen ikke blir stående som vinterens mest oppsiktsvekkende.
Anført av sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen har sørlendingene vært meget aktive på overgangsmarkedet siden sesongslutt. Senest torsdag ble spisstalentet Isac Lidberg klubbens nyeste tilskudd. Fra før har blant andre den ghanesiske landslagskapteinen Isaac Twum, som sammenligner seg selv med en Barcelona-stjerne, skrevet under.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame