23-åringen er sammen med store deler av FK Haugesund-troppen permittert som resultat av koronakrisen.
Tirsdag kom meldingen fra NTF om at Eliteserie-klubber kan starte opp igjen med gruppetreninger fra og med onsdag. Fem og fem spillere kan trene sammen, og de må holde en meters avstand.
Vedtaket gjelder imidlertid ikke for klubber som har permittert spillere helt, og Pallesen Knudsen har heller ingen planer om å møte opp i klubblokalene med det første.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Det er uaktuelt å møte på jobb som permittert. Vi kan ikke arbeide når vi ikke får noe lønn for det, sier han til Eurosport.
Dermed må han og de andre i FKH fortsette med alternativ trening.
– Vi får holde oss i gang så godt det lar seg gjøre. Å drive organisert trening nå er ikke innafor. Det blir å holde seg for seg selv eller trene med noen kompiser.
Nå går 23-åringen sammen med mange andre Eliteserie-spillere en uviss fremtid i møte.
– Veien videre nå er vanskelig å forutse. Jeg håper å komme meg tilbake på jobb snart, det er jo en forjævlig situasjon.
Situasjonen blir nå en ganske annen for klubbene som kun delvis har permittert sine spillere. Disse kan altså møte på jobb fra og med onsdag og trene i grupper på fem.
– Dette er jo en kjempefordel for de, så klubber som har permittert helt kjenner nok litt på det nå. Samtidig tenker de på klubben og dens eksistens. Kommer det ingen penger inn i banken, så er det vanskelig å gi penger ut. Vi spillere må være tålmodige og lojale. Samtidig er det jo ikke til å unngå å tenke på at andre klubber kan begynne å trene fem og fem nå, sier Pallesen Knudsen.
Verken FKHs daglige leder John Harald Log eller sportslige leder Eirik Opedal har besvart Eurosports henvendelser.

INDRE BANE I KARANTENE: Moe og Jönsson om overgangsvindu, permittering og treningshverdag

Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22