Populære sporter
All sport
Vis alt

Spisstalent klar for Eliteserien: – Han er råsterk og hurtig

Espen Blaker

Oppdatert 11/01/2018 klokken 09:41 GMT+1

Nok en unggutt har signert for Start.

lindberg

Foto: Eurosport

Isac Lidberg er den nyopprykkede Eliteserie-klubbens seneste tilskudd.
Det bekrefter Start på sine hjemmesider.
Bildet i saken er hentet fra ikstart.no
– Det føles som et bra steg for meg og min karriere å komme til Start. Det er en fin by og en fin klubb, med gode muligheter. Jeg ønsker å gjøre det bra, og å ta nye steg. Men det viktigste er at vi får laget til å fungere, da vil vi som enkeltspillere også lykkes, sier 19-åringen.
Lidberg kommer fra Åtvidabergs i Sverige, hvor han i 2017-sesongen scoret fem ganger i Superettan, svenskenes svar på OBOS-ligaen.
– Isac er en spennende angrepsspiller, som i en alder av 19 år allerede har de fleste fysiske forutsetningene til å slå fra seg i norsk seriefotball, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.
Karlsen beskriver klubbens nyeste tilskudd som «råsterk og hurtig».
– Han kan brukes som både møtende og bakromstruende midtspiss. Vi gleder oss til å følge Isac i gult og svart de neste årene.
Lidberg har vært fast inventar på aldersbestemte landslag i Sverige, og står blant annet med ti mål på 17 kamper for U19-landslaget.
Svensken blir den fjerde tenåringen som Start har hentet siden sommeren 2017. Fra før har Adnan Hazic, Isaac Twum og Gudmundor Andri Tryggvason signert for den nyopprykkede Eliteserie-klubben.
– Vi ønsker å inspirere barn og voksne på Sørlandet til å tro på og realisere sine drømmer og visjoner. Vi håper og tror at det inspirerer Sørlandet at så mange unge talentfulle spillere fra hele verden ser på Start som den beste arenaen til å utvikle seg videre for å oppnå sine drømmer, sier styreleder i Start, Christopher Langeland.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame