• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
Mandag denne uken ble det klart at Sarpsborg 08s keeper Aslak Falch har signert en ny toårsavtale med klubben. 26-åringen voktet målet for Sarpsborg 08 i vårsesongen, men i sommer ble Aleksander Vasyutin signert noe som resulterte i mindre spilletid for Falch.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59
– Først og fremst så føler jeg at jeg er på rett plass der jeg er nå. Så er det bare for meg å gjøre den knallharde jobben og kjempe meg inn på laget igjen og det vet jeg at er mulig, sier han til Eurosport.no.
– Jeg tenker med meg selv at det skal jeg få til i løpet av neste år. Jeg har tatt store steg denne sesongen her og fått trygghet og selvtillit inn i ryggen. Jeg skal bygge videre på det og jobbe knallhard for å kjempe tilbake plassen, legger han til.
På spørsmål om han synes det er rettferdig med den spilletiden han har fått svarer han:
– Det er treneren som tar ut laget og det må vi respektere. Selvfølgelig jeg er ikke fornøyd med å ha spilt så lite på høstsesongen, fordi jeg føler at jeg gjorde en god vårsesong, men det er rettferdig. Det er treneren som tar valget og da er det alltid rettferdig.
Saken fortsetter under videoen:

Tromsø avsluttet sesongen med tap mot Sarpsborg 08 på hjemmebane

– Tror de frykter oss

Torsdag skal Sarpsborg 08 møte Genk til den siste kampen i gruppespillet i Europa League. Falch forteller at stemningen er bra i spillergruppen før kampen.
– Vi tar med oss overskudd fra de kampene vi har spilt tidligere. Det var en veldig bra prestasjon mot Besiktas, synd vi ikke fikk med oss noe, men jeg tror vi tar med oss ganske mye positivt derfra, sier han.
En seier over Genk vil sende laget videre til utslagsrundene. Falch tror Genk frykter dem.
– Skal jeg være helt ærlig så tror jeg de frykter oss litt. De så hvor bra trykk vi har i spillet vårt her på hjemmebane, så vet vi jo at det blir tøffere der nede på gress og de har vel ikke tapt på en god stund. Men jeg tror vi skremte de litt når de var her, smiler han, før han legger til:
– De kampene blir bare større og større. Det har vært mange bra kamper i år, store kamper for klubben og selvfølgelig hvis vi vinner denne nå, da er det et eventyr som fortsetter.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 KLOKKEN 18:04
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 KLOKKEN 19:55