• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Det melder Trønder-Avisa onsdag.
Magnus Powell er klar for en ny sesong med LFK, som neste sesong skal spille i PostNord-ligaen.
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
6 TIMER SIDEN
– Jeg trenger å finne gleden i det jeg holder på med. Det var en tøff tid i Sandefjord, og etter det har jeg gått litt i meg selv og evaluert hva jeg gjorde der. Så har jeg fått vært mye med familien, men nå skal det bli godt å komme ut på feltet igjen, og drive med det jeg vil gjøre. Det er der jeg skal være, sier han til Trønder-Avisa.
Han trente Levanger fra 2015/16-sesongen ut 2017, før han gikk til Sandefjord i januar i år. Men oppholdet ble kortvarig, og Powell fikk sparken fra Sandefjord etter bare seks Eliteserie-kamper.
– Vi er opptatt av å få maks ut av potensialet til spillergruppen, og det føler vi at vi ikke har klart gjennom hele vinteren og inn i seriespillet. Vi har blitt bedre og bedre, men vi har større potensiale. Da dukker spørsmålet opp: Hvorfor får vi ikke det?, sa daglig leder i Sandefjord, Per Ketil Berg til Eurosport.no.
Svensken har tidligere vært trener for Egersunds IK og assistenttrener for Lillestrøm. Han har også selv vært spiller for Lillestrøm fra 2000 til 2006.
Levanger endte sist på tabellen i årets OBOS-liga med 15 poeng.
Sett denne?
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
VG: Politiet vil henlegge overgrepssak mot Brann-spiller
9 TIMER SIDEN