Molde-Sarpsborg 08 4-2
– De fikk underholdning for pengene, dem som kom på kamp i dag. Det var mye rot i dag, men vi scorer tross alt fire mål og tar oss videre til semifinale. Det er ikke slik at vi skal valse over alle lag som kommer hit. Vi møtte et godt lag i dag, sa Eirik Ulland Andersen, som sto bak en av kampens fineste scoringer, til NRK etter seieren.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53

Keeper-tabber kunne blitt fatale

For det ble to heseblesende omganger på Aker Stadion da den nest siste kvartfinalen i norgesmesterskapet skulle avgjøres.
Det fikk blant annet Molde-keeper Jacob Karlstrøm erfare. To tabber av den ferske landslagskeeperen i begge omgangene, resulterte i to sure baklengsmål for hjemmelaget.
Men Molde slo tilbake både en og to ganger, med scoringer av både Ola Brynhildsen i første omgang og Magnus Wolff Eikrem like etter pause, og kampen om videre avansement i cupen levde i aller høyeste grad for begge lag.

Rødt kort og nydelig mål

Molde på sin side var derimot ikke ferdigscoret for kvelden, og da Eirik Ulland Andersen curlet inn en perle av en scoring bak Sarpsborg-keeperen, med ti minutter igjen på klokka, så semifinalebilletten ut til å bli værende i Molde.
Vondt ble også til verre for gjestene like før slutt, da de gikk fra elleve til ti menn, etter at Steffen Lie Skålevik kastet seg altfor sent inn i en duell og dermed måtte gå rett i garderoben.
Mindretallet utnyttet hjemmelaget til sin fordel, og for å banke spikeren ordentlig i kista, klinket Martin Linnes like så greit inn 4-2, godt inn i tilleggsminuttene, og hjemmelaget kunne til slutt slippe jubelen løs for plass i NM-semien.
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
Spissreserven skal krige seg inn i laget: – Vil ikke være et andrevalg for evig
02/04/2022 PÅ 10:28