HamKam – Viking 2-3 (2-0):
Dansken ble dagens mann da han minuttet før slutt knallet inn seiersmålet for de mørkeblå.
– Det var dansk dynamitt. Jeg kjente med én gang at det var et godt treff, gliste Kronberg til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Den tror jeg ikke noen keepere i verden hadde tatt. Det var helt OK på en dag som dette, sa en minst like blid Viking-trener Bjarne Berntsen.
Se drømmetreffet samt resten av målene her (saken fortsetter under):

– Jeg tror ingen keeper i verden hadde tatt den

Målet fullførte en meget sterk snuoperasjon for gjestene, som gikk til pause med 0-2 i sekken etter scoringer av Ivar Rønning og U19-landslagsspiller Simen Bolkan Nordli.
Men etter hvilen var det et helt annet Viking-lag som kom ut på banen. To raske mål fra Christian Thorstvedt gjorde at lagene var like langt, og like før slutt knallet altså Kronberg inn matchvinnerscoringen.
– Vi holder hodene oppe i pausen, og vet at vi er et lag som scorer mye mål. Å komme tilbake på den måten og ta tre poeng her er råsterkt, sa tomålsscorer Thorstvedt til Eurosport etter kampen.
Seieren gjør at Viking klatrer forbi Sogndal og opp på direkte opprykksplass i OBOS-ligaen, to poeng bak serieleder Aalesund. Mens siddisene nå står med fem strake trepoengere, ble tirsdagens nederlag det femte på de seks siste seriekampene for HamKam.
– Måten vi gir bort 1-2 og 2-2 på er fryktelig, fryktelig svakt. Da blir du straffet på dette nivået. Etter det spretter ikke ballen vår vei, så får de et drømmetreff like før slutt. Vi har kun oss selv å takke når vi gjør juniorfeil i egen boks, sa HamKam-trener Kevin Knappen.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07