Populære sporter
All sport
Vis alt

Drømmetreff sendte Viking opp på direkte opprykksplass

Espen Blaker

Oppdatert 31/07/2018 klokken 21:39 GMT+2

Claes Kronbergs kanonskudd sørget for at 0-2 ble snudd til 3-2 på Briskeby.

claes

Foto: Eurosport

HamKam – Viking 2-3 (2-0):
Dansken ble dagens mann da han minuttet før slutt knallet inn seiersmålet for de mørkeblå.
– Det var dansk dynamitt. Jeg kjente med én gang at det var et godt treff, gliste Kronberg til Eurosport etter kampen.
– Den tror jeg ikke noen keepere i verden hadde tatt. Det var helt OK på en dag som dette, sa en minst like blid Viking-trener Bjarne Berntsen.
Se drømmetreffet samt resten av målene her (saken fortsetter under):
picture

– Jeg tror ingen keeper i verden hadde tatt den

Målet fullførte en meget sterk snuoperasjon for gjestene, som gikk til pause med 0-2 i sekken etter scoringer av Ivar Rønning og U19-landslagsspiller Simen Bolkan Nordli.
Men etter hvilen var det et helt annet Viking-lag som kom ut på banen. To raske mål fra Christian Thorstvedt gjorde at lagene var like langt, og like før slutt knallet altså Kronberg inn matchvinnerscoringen.
– Vi holder hodene oppe i pausen, og vet at vi er et lag som scorer mye mål. Å komme tilbake på den måten og ta tre poeng her er råsterkt, sa tomålsscorer Thorstvedt til Eurosport etter kampen.
Seieren gjør at Viking klatrer forbi Sogndal og opp på direkte opprykksplass i OBOS-ligaen, to poeng bak serieleder Aalesund. Mens siddisene nå står med fem strake trepoengere, ble tirsdagens nederlag det femte på de seks siste seriekampene for HamKam.
– Måten vi gir bort 1-2 og 2-2 på er fryktelig, fryktelig svakt. Da blir du straffet på dette nivået. Etter det spretter ikke ballen vår vei, så får de et drømmetreff like før slutt. Vi har kun oss selv å takke når vi gjør juniorfeil i egen boks, sa HamKam-trener Kevin Knappen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame