TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
– Hadde Ajer kommet tilbake til Eliteserien så hadde han garantert vært den beste i ligaen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Det sa Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth etter Kristoffer Ajers prestasjon i Celtics 3-1-seier mot Rosenborg forrige uke.
– Ajer har hatt en enorm fysisk utvikling. Han har alltid vært et beist, men nå er han mer eksplosiv enn tidligere. Han er dessuten råere til å bruke fysikken sin.

Reginiussen: – Rangerer ham over meg selv

Tore Reginiussen blir av mange sett på som Eliteseriens beste midtstopper, og på spørsmål fra Eurosport.no om han er enig i Gauseths uttalelser, svarer han følgende:
– Han var jo veldig god når han var i Eliteserien sist, og har tatt store steg siden den gang. Jeg rangerer ham over meg selv, iallefall, smiler Rosenborg-spilleren.
Se intervjuet med Reginiussen i videovinduet (saken fortsetter under):
Reginiussen kjenner Ajer godt fra landslaget, og er i likhet med Gauseth full av lovord om unggutten.
– Han er en veldig bra spiller. Jeg har spilt med han på landslaget og sett han en del i Celtic. Han er veldig ung og har allerede utrolig mye, så han har en veldig lys fremtid foran seg, sier han til Eurosport.no.

Tror Ajer kan nå enda lenger enn Celtic

Og selv om Celtic er en storklubb i europeisk målestokk, tror landslagskollegaen at Ajer kan være moden for enda større oppgaver i fremtiden.
– Det skulle ikke overraske meg om han går til en enda større klubb. Han er reflektert og ydmyk, og vet at det er hardt arbeid som skal til.
– Hvor stor klubb tror du det da kan være snakk om?
– Det får tiden vise, mange ting kan jo skje. Celtic er jo forsåvidt en stor klubb, hvor man spiller foran 50 000 hver hjemmekamp. Jeg tror ikke han vil stresse med å komme seg videre, avslutter Reginiussen.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53