TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
Søndag meldte flere britiske medier at Liverpool har akseptert et bud fra Rosenborg på stortalentet Pedro Chirivella (21), og dagen derpå bekreftet den midlertidige RBK-sjefen Rini Coolen til Eurosport.no at klubben kjente til spilleren.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Denne klubben er godt organisert på alle nivåer. De kjenner til denne spilleren, og har ikke bare kjent til han i en uke. De følger flere spillere over lengre perioder, og de gjør en veldig bra jobb. De har gjort jobben, og blir det ham så blir det ham. Eller så blir det noen andre, det må vi bare vente og se, sa Coolen til Eurosport.no.

Rodgers: – En spiller jeg har stor sans for

Brendan Rodgers var manager i den engelske storklubben da Chirivella ankom fra Spania, og var full av lovord om unggutten under tirsdagens pressekonferanse før returmøtet med Rosenborg.
– Pedro er en ung spiller jeg kjenner godt. Han er en meget god spiller som jeg har stor sans for og likte godt å jobbe med mens jeg var i Liverpool. Han er taktisk sterk, fotballintelligent og en svært god pasningsspiller. Jeg mener faktisk å huske at det var jeg som ga ham Liverpool-debuten mot Bordeaux, sa Rodgers til Eurosport.no.
Den tidligere Liverpool-sjefen tror RBK kan gjøre et kupp om de skaffer seg spanjolen.
– Han vil være en meget god signering, det kan jeg si.

– RBK kan være det riktige neste steget for ham

Og Rodgers tror trønderne kan være et naturlig neste steg på veien.
– Det er enormt tøff konkurranse i Liverpool, og for unge spillere er det alltid godt å få spilletid. Rosenborg kan være det riktige steget videre for ham, i alle fall de neste 2-3 årene. Det er en klubb med et godt rykte og gode tradisjoner. Jeg vil ønske ham all lykke om han skulle ende opp her, sa Rodgers til Eurosport.no.
Når det gjelder selve kampen, er Celtic-sjefen naturligvis optimistisk etter 3-1-seieren på hjemmebane.
– Vi hadde en god opplevelse her i fjor. Vi spilte bra, men det har ikke noe å si nå. Vi kommer likevel med et godt utgangspunkt og føler vi kan levere en god prestasjon.
Han føler heller ikke det er noen fare for at spillerne tar avansementet for gitt.
– Vi legger press på oss selv, uansett hvilken type kamp det er snakk om. Spesielt såpass tidlig i sesongen. Likevel har vi respekt for Rosenborg. De viste hvor farlige de kan være de første 20 minuttene forrige uke.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53