Sarpsborg 08 - Viking 2-2:
– En forferdelig første omgang for vår del. Vi slurver med ball og jeg synes ikke vi har fokus på det vi skal ha fokus på.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Slik oppsummerte Vikings Zlatko Tripic første omgang for Viking.
Og det ble bedre resultatmessig for Viking etter pause. Sarpsborg 08 ledet 2-0 da det gjenstod 84. minutter etter scoringer av Magnar Ødegaard og Mustafa «Mos» Abdellaoue. Ødegaard kriget inn ledermålet før pause, mens «Mos» scoret det andre da han som en skikkelig spiss stusset ballen i mål.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– En vanvittig nedtur

Så raknet det for hjemmelaget. Tommy Høiland reduserte fem minutter før slutt og skapte et lite håp for gjestene på tampen før Even Østensen skled inn utligningen minuttet før slutt.
– Det er ikke bra nok av oss. Selv om vi får en mann utvist, så skal det ikke være så lett å skape trafikk og det skal ikke være så lett å omsette på oss. Vi slipper de til alt for lett. Vi flytter oss ikke raskt nok, vi er ikke skarpe nok, vi tenker ikke kjapt nok og vi er ikke gode nok i ballbehandlingen, oppsummerte Geir Bakke etter kampen til Eurosport etter kampen.
– Dramatiske scener. Dette er en vanvittig nedtur for Sarpsborg 08, oppummerte Kjetil Rekdal i Fotball Direkte.
Dermed står Sarpsborg 08 med ti kamper uten seier og skrekkrekken fortsetter for blåtrøyene.
Sett denne?

Bakke overrasket over utvisning

Nysigneringen Kyle Lafferty startet sin første kamp i den blå trøyen og markerte seg umiddelbart med gult kort etter få minutter. I det 70. minutt fikk han sitt andre gule kort for filming etter å ha gått ned i en duell innenfor sekstenmeteren.
– Han får en litt dårlig berøring slik at han løper i keeperen. Jeg vet ikke om det er måten han faller på som dommeren reagerer på. Jeg synes ikke det er noe å gi gult kort på. Det bare å komme seg opp på beina igjen. Han havner bare inn i løpsbanen til keeperen, sa Geir Bakke.
Kjetil Rekdal mener det røde kortet var strengt.
– Det er ingen ting. Han trenger ikke å gjøre noe som helst. Keeperen tar ball. Det er fryktelig strengt, sa Eurosports ekspert i Fotball Direkte.
Sett denne?
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07