Populære sporter
All sport
Vis alt

Sarpsborg 08 henter ny sisteskanse

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 05/07/2018 klokken 19:59 GMT+2

Russiske Aleksandr Vasyutin har signert en kontrakt på to og et halvt år med Eliteserie-klubben.

Aleksandr Vasyutin

Foto: Other Agency

Foto: Sarpsborg 08
Den russiske keeperen Aleksandr Vasyutin signerte torsdag en kontrakt på to og et halvt år med Sarpsborg 08. 23-åringen har spilt i blant annet den russiske klubben FC Zenit St. Petersburg og den finske klubben FC Lahti.
– Jeg er glad for å være her og kan knapt vente på å møte lagkameratene mine. Det er høyere nivå her og en ny utfordring for meg. Jeg håper jeg har gjort et riktig valg, sa Vasyutin til Sarpsborg 08.
Forrige måned ble det klart at Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen var ferdig i klubben. Han ønsket å fortsette karrieren i utlandet og ble enig med den belgiske 1. divisjonsklubben Union Saint Gilloise om en overgang. Underveis i jakten på en ny keeper var Ørn Horten-keeperen Jorge Miguel Vieira på besøk for å trene med Sarpsborg 08 en periode.
Men valget falt til slutt på Aleksandr Vasyutin.
– Aleksandr er en keeper vi har fått ekstremt gode tilbakemeldinger på. Vi har hatt han på radaren tidligere også, men har nå fått et enda bedre bilde over kvalitetene hans. Både Erik Holtan og jeg har sett ham i aksjon. Vi er trygge på at Vasyutin vil bli en veldig god keeper for oss, sa sportssjef Thomas Berntsen.
Onsdag signerte også Skeid-spilleren Sulayman Bojang på en treårskontrakt med klubben.
Sarpsborg 08 ligger på en syvendeplass med 23 poeng etter nesten halvspilt sesong. Neste kamp for Sarpsborg er mot Ranheim søndag 8. juli klokken 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame