• Se Aalesund - Sandnes Ulf søndag 22. juli kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Det skriver klubben i en pressemelding på sin nettside torsdag.
Foto: aafk.no
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Den tidligere Brann-spilleren skrev torsdag under på en kontrakt med Aalesund FK for tre og et halvt år. Dette skjer nesten en uke etter at Eurosport kunne erfare at midtstopperen var på vei bort fra Brann.
– Jeg er ekstremt glad for at dette gikk i boks. Jeg har hatt flere alternativer, men det ble klart ganske tidlig at jeg ville til Aalesund, forteller Grønner til aafk.no.
Grønner har vært i Brann siden 2010 og står med nesten 100 kamper for Bergens-klubben. I 2013 var han også utlånt til KR Reykjavik et halvt år og fikk ni kamper for den islandske klubben. Han forteller til aafk.no at han følte seg ønsket av klubben.
– Lars Bohinen og jeg har snakket sammen om hva som venter her, og jeg likte det jeg hørte. Jeg er sikker på at Aalesund og jeg er en god match, sa Grønner til Aalesunds nettside.

Andre signering på en uke

Dette er andre bergenseren klubben signerer på kort tid. Onsdag ble det klart at Ståle Steen Sæthre gikk fra Nest-Sotra til Aalesund.
– Aalesund perfekt for alt jeg trenger nå. Både klubben og jeg vil opp og frem, og jeg skal gjøre det jeg kan for å bidra både offensivt og defensivt, sa Sæthre til Eurosport.no onsdag.
Sæthre kunne også fortelle at Brann var interessert, men at trodde han ville lykkes mer i Aalesund.
Aalesund ligger på topp i OBOS-liagen med 32 poeng etter halvspilt sesong og holder stø kurs mot Eliteserien. Neste kamp blir mot Sandnes Ulf søndag 22. juli klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08