• Se Ranheim - Aalesund onsdag kl. 20 på discovery+
Etter at Barmen fikk kontrakten terminert i Brann, gikk han til Aalesund i OBOS-ligaen på Deadline Day. Der har han blitt en umiddelbar suksess med fire mål på sju kamper hittil.
Aalesund er ubeseiret siden bergenserens inntog i klubben. Per nå ligger de an til direkte opprykk, men hvis det skjer, betyr ikke det nødvendigvis at Barmen blir med videre.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
– For min del er det sikkert en avgjørelse jeg kommer til å bruke litt tid på, jeg er ikke vant til å farte rundt. Det er første gang jeg står i denne situasjonen her der jeg kan fundere på fremtiden min. Da jeg kom hit så skjedde det så kjapt at det bare skjedde. Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre, sier Barmen til Sunnmørsposten.
Saken fortsetter under videoen.

LAN om Barmen: – Jeg ønsker å stå opp for han

Både Barmen og AaFK-trener Lars Arne Nilsen sier at de ikke har snakket så mye om fremtiden ennå. Kontrakten til bergenseren går ut etter denne sesongen.
– Vi har ikke snakket så mye om det foreløpig, han er med oss ut året, så får vi ta det derfra. Jeg tror ikke han er så gira på ikke å spille i Eliteserien, men om vi kommer oss opp der, så tror jeg det er mulig. Det blir nok en attraktiv spiller, som har mange muligheter, men jeg tror han trives og koser seg her, sier Nilsen til lokalavisen.
Barmen fikk kontrakten med Brann terminert på grunn av sin rolle i nachspiel-saken. På et tidspunkt så det ut til at oppsigelsen kunne ende med en rettssak.
Saken fortsetter under videoen.

Barmen-show i debuten da AaFK slo Bryne – se høydepunktene

På overgangsvinduets siste dag strakk imidlertid Lars Arne Nilsen, som tidligere hadde vært trener for Barmen i Brann, ut en hjelpende hånd.
Barmen svarte med mål og målgivende i debuten mot Bryne, i en kamp som Aalesund vant 3-2.
– Han gir oss en ny dimensjon og hever spillet vårt, det er det ingen tvil om. Det er en spiller med høyt nivå som løfter laget. En veldig god fotballspiller som jeg kjenner godt til. Han har vært ute i noen uker og imponerer egentlig når han er så god allerede i første kamp. Så får vi se om han følger det opp. Men han har hatt en veldig fin start på Aalesund-oppholdet og kommet godt inn i gruppa. Han er en person som er lett å like, sa Nilsen til Discovery etter debuten.
Saken fortsetter under videoen.

Her scorer Barmen i AaFK-debuten: – Det er fantastisk!

Discovery-kommentator Amund Lutnæs er meget imponert over Barmens prestasjoner i AaFK.
– Han har vært en perfekt sommersignering for Aalesund. Han kom inn i et allerede godt lag, men komplementerer den midtbanen og gjør den enda bedre. Nilsen har et luksusproblem der når spillerne er karantene- og skadefrie. Barmen kan også spille i flere posisjoner. En ypperlig signering, sier Lutnæs.
– Jeg synes det er veldig rart om han ikke blir med opp hvis det blir opprykk for AaFK. Det ville overrasket meg veldig om den ikke forlenges.
Aalesund ligger på andreplass i OBOS-ligaen, med en luke på ett poeng ned til Jerv, når det gjenstår sju kamper. Onsdag kveld klokken 20.00 gjester de Ranheim.
OBOS-ligaen
Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget
23/05/2021 PÅ 17:58
OBOS-ligaen
Castro så rødt – men AaFK slo tilbake
15/05/2021 PÅ 15:26