Start - Odd: 0-1
Odd tok en viktig seier over Start og ligger nå på niendeplass etter 20 serierunder. Det var Elbasan Rashani som satte kampens eneste mål.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Vi spiller ikke noen stor førsteomgang, dessverre. Da har vi for lite trykk og mister ballen for lett og får trykket mot oss. Men i andre omgan hever vi oss. Vi slipper nesten ikke til noe. Det er strålende forsvarspill og Sondre i målet i dag som plukket alt, sa Odd-trener Dag Eilev Fagermo til Eurosport etter kampen.
Start-trener Kjetil Rekdal var ikke like fornøyd med å fortsatt ligge på nedrykksplass.
– Jeg synes vi er god i en periode, vi klarer å trille og få slått en del innlegg men presisjonen er altfor dårlig, døballene våre er altfor dårlig, så når vi endelig klarer å få litt presisjon så var vi for lite agressive i boksen. Det er ikke bra nok totalt sett, sa Rekdal.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):

Høydepunkter: Odd kriget til seg tre poeng

Tidlig scoring

Det skulle ikke gå mer enn et par minutter inn i kampen før Odd satte sitt første mål. Det var Elbasan Rashani som fikk headet den inn etter en ball fra Martin Broberg.
Dermed kunne bortelaget juble for 0-1-scoring og omgangens eneste mål.
Det var ikke de store sjansene for noen av lagene i resten av første omgang og bortelaget kunne gå til pause med ledelse.
– Vi spiller egentlig ikke en dårlig omgang sånn fotballmessig, men det er trist når det starter med 0-1 etter ett minutt fordi man ikke følger med. Det blir tungt, men det er en omgang igjen og det er ikke umulig å score mål her, sa Start-trener Kjetil Rekdal i pausen.

Flere skader

Cirka ti minutter ut i andre omgang krasjet Starts Adnan Hadzic og Odds Markus Kaasa etter en hodeduell. Hadzic blødde en god del fra hodet, men begge spillerne var oppe å gikk igjen kort tid etter og kunne fortsette kampen.
Kaasa fikk seg igjen en trøkk når det nærmet seg kvarteret igjen. Han hadde tydelige smerter da han holdt seg til det høyre kneet og måtte bæres ut på båre.
Etter flere stopp gjennom kampen, ble det lagt til åtte minutter. To minutter ut i overtiden så det ut som om Start skulle få sitt første mål, men Odd-keeper Sondre Rossbach holdt godt på den. Det var kaos foran målet og det så ut som om ballen var innenfor i hendene til Rossbach, men da hadde dommeren blåst.
Sett denne?
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56