Fredrikstad-Start 1-0
Saken oppdateres!
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 PÅ 12:18
Etter to oppgjør som begge har endt med poengdeling for Fredrikstad i seriestarten, så ble det en gledens opptur for hjemmelaget når Start kom på besøk andre påskedag.
Det stanget og stanget for begge lag, men etter 49 minutter banket Stian Stray Molde inn et aldri så lite påskemirakel og sikret med det at alle tre poengene ble igjen i plankebyen.

Enorme sjanser

Det bruker vanligvis å ende målrikt når Fredrikstad og Start møtes. I fjor ble det scoret hele 12 mål i oppgjørene mellom de to lagene.
Og jammen skulle det se ut til å ende likt i år også. For det ble en førsteomgang hvor sjansene kom som perler på en snor, men utrolig nok ble det kun med sjansene på Fredrikstad Stadion i de første 45.
Derimot ble det andre boller kun minutter ut i andre omgang, når det omsider løsnet for hjemmelaget.
Med venstre banket Stian Stray Molde, via en Start-spiller, inn kampens første og eneste scoring.
Bortelaget jaget desperat en utligning, med hat trick-helten fra første runde, Jonatan Braut Brunes i spissen. Men det ville seg bare ikke for de gulkledde sørlendingene, som måtte rette nesen sørover med sesongens første tap i bagasjen.
– Vi kan egentlig takke oss selv, litt samme som mot Mjøndalen. Vi er ikke rå nok i siste fase, og vi spiller en kamp som er under par, sier Start-trener, Sindre Tjelmeland til Discovery etter kamp.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26