Populære sporter
All sport
Vis alt

Sikret årets første seier etter sjansebonanza

Helene Fineide

Oppdatert 18/04/2022 klokken 18:01 GMT+2

Etter to kamper uten seier, skulle det endelig lykkes for Fredrikstad å ta alle tre poengene.

Mads Lennart Nilsen skjermen ballen til Fredrikstads keeper Håvar Jenssen

Foto: NTB

Fredrikstad-Start 1-0
Saken oppdateres!
Etter to oppgjør som begge har endt med poengdeling for Fredrikstad i seriestarten, så ble det en gledens opptur for hjemmelaget når Start kom på besøk andre påskedag.
Det stanget og stanget for begge lag, men etter 49 minutter banket Stian Stray Molde inn et aldri så lite påskemirakel og sikret med det at alle tre poengene ble igjen i plankebyen.

Enorme sjanser

Det bruker vanligvis å ende målrikt når Fredrikstad og Start møtes. I fjor ble det scoret hele 12 mål i oppgjørene mellom de to lagene.
Og jammen skulle det se ut til å ende likt i år også. For det ble en førsteomgang hvor sjansene kom som perler på en snor, men utrolig nok ble det kun med sjansene på Fredrikstad Stadion i de første 45.
Derimot ble det andre boller kun minutter ut i andre omgang, når det omsider løsnet for hjemmelaget.
Med venstre banket Stian Stray Molde, via en Start-spiller, inn kampens første og eneste scoring.
Bortelaget jaget desperat en utligning, med hat trick-helten fra første runde, Jonatan Braut Brunes i spissen. Men det ville seg bare ikke for de gulkledde sørlendingene, som måtte rette nesen sørover med sesongens første tap i bagasjen.
– Vi kan egentlig takke oss selv, litt samme som mot Mjøndalen. Vi er ikke rå nok i siste fase, og vi spiller en kamp som er under par, sier Start-trener, Sindre Tjelmeland til Discovery etter kamp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame