Populære sporter
All sport
Vis alt

Hjemmehåpet skadd i ATP Finals. Kan bli erstattet av hard court-spesialist

Eurosport
AvEurosport

Publisert 15/11/2021 klokken 10:16 GMT+1

Matteo Berrettini måtte gi seg etter bare et drøyt sett i kamp mot Alexander Zverev i ATP-sluttspillet. Er skaden alvorlig, kan Berrettini måtte bli erstattet.

Matteo Berrettini og Jannik Sinner

Foto: Getty Images

Hjemmefavoritten Berrettini presset Zverev til tiebreak i det første settet, før han slapp racketen i bakken og måtte ha medisinsk hjelp.
– Stemningen var noe av det beste jeg har følt i livet mitt, så derfor føles det ekstra dårlig akkurat nå. Det verste som kunne skje, skjedde, sa Berrettini etter kampen ifølge nyhetsbyrået AP.
picture

Her forlater han banen i tårer

Sluttspillet holdes i Torino etter å ha blitt avholdt i London de siste 12 årene. Berrettini hadde derfor god støtte av publikum.
Nå går en usikker framtid i møte for Berrettini, som kan ende opp med å gå glipp av resten av turneringen med skaden i mageregionen. Hvis italieneren må kaste inn håndkleet, erstattes han av landsmannen Jannik Sinner.
Sinner kjempet lenge med Casper Ruud om den siste plassen i ATP-sluttspillet, men endte opp med noen få poeng for lite på årets rankingliste til å danke ut nordmannen.
Ruud spiller sin første kamp i ATP-sluttspillet mot verdensener Novak Djokovic mandag klokken 14.00. Sendingen starter på 11:30 på discovery+.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame