Begge har vunnet turneringen før. To tiebreak måtte til da de møttes i gruppespillet for bare noen dager siden. Begge står med 58 seiere på ATP-touren i år. Nå skal verdens andre og tredje beste tennisspillere gjøre opp om tittelen i Torino.
– Jeg er sikker på at det blir en fantastisk kamp og jeg gleder meg bare til å spille, sa Zverev etter å ha slått verdensener Novak Djokovic lørdag.
Nitto ATP Finals
Maktdemonstrasjon i Torino – Zverev sikret sin andre ATP-tittel
21/11/2021 PÅ 17:29
Nå møter han verdenstoer Daniil Medvedev, som han tapte mot på tirsdag.
Russeren er ubeseiret, og slo Casper Ruud kontrollert i semifinalen etter at nordmannen hadde levert en imponerende turnering.

For god

Selv sa Ruud at Medvedev rett og slett var litt for god, og at to spillere skiller seg litt ut fra resten av tenniseliten. Daniil Medvedev og Novak Djokovic.
Nå er Djokovic ute, og Zverev er mannen som kan snyte Medvedev for sin andre strake tittel i ATP-sluttspillet.
– Jeg spilte mot ham for bare noen dager siden.. Han har en stor serve, og tunge slag. Han er ganske jevn på forehand og backhand. Han er en allsidig spiller, løper bra, treffer bra.. Han er komplett. Han kan gjøre alt. God på serve og returer, sa Medvedev på pressekonferansen etter semifinalen.
– Uansett vil nok begge prøve å tenke på hva de kan gjøre annerledes fra tidligere for å vinne. Det blir nok litt mindgames, definitivt, fortsatte Medvedev.
Sett denne?

Ruuds mor og søster på tribunen: – Det blir stor feiring etter Torino

Nitto ATP Finals
Tar lærdom fra storkampene: – Blir viktig om jeg skal ha sjans mot slike spillere
21/11/2021 PÅ 13:42
Nitto ATP Finals
Tuktet Djokovic og sikret finaleplass
20/11/2021 PÅ 22:44