Populære sporter
All sport
Vis alt

Maktdemonstrasjon i Torino – Zverev sikret sin andre ATP-tittel

Joakim Miøen

Oppdatert 21/11/2021 klokken 19:56 GMT+1

Alexander Zverev hadde tapt de fem siste kampene mot Daniil Medvedev. Men i ATP-finalen søndag vartet han opp med en kanonkamp i Torino.

Se høydepunktene: Zverev herjet i gigantduellen

Alexander Zverev – Daniil Medvedev 6-4, 6-4
Zverev ga ikke fra seg et eneste servegame, og kontrollerte kampen fra start til slutt. Dermed kunne tyskeren juble for sin andre ATP-tittel, etter at han også vant turneringen i 2018.
– Han har ikke sjans i dag, Medvedev. Han blir rett og slett rundspilt og kampen er over etter bare én time og et kvarter. Zverev er helt overlegen her i dag, sa Discovery-kommentator Christer Francke, som hadde sett for seg en brutal fight på over to timer.
– Jeg måtte spille en av mine beste kamper og er glad jeg kan dra på ferie med denne seieren i bagasjen. Alle i familien er her unntatt faren min, dessverre, men jeg håper han er tilbake snart og at vi kan feire denne seieren som en familie snart, sa Zverev til arrangøren etter seieren.
– Det er ingen bedre måte å avslutte sesongen på enn å vinne her. Jeg er så glad, men ser allerede fram til neste år, fortsatte Zverev.
– Jeg må gratulere Sacha (Zverev). Han gjorde en fantastisk kamp i dag, og også i går, sa Medvedev etter at han mottok beviset på andreplassen.
Sett denne?
picture

Ruuds mor og søster på tribunen: – Det blir stor feiring etter Torino

Tysk pangstart

Medvedev kom til oppgjøret med god selvtillit etter å ha gått ubeseiret gjennom turneringen så langt, inkludert en seier mot nettopp Zverev. Tyskeren på sin side kom fra en råsterk seier mot Novak Djokovic.
Dog hadde Zverev tapt de fem siste oppgjørene mellom de to.Likevel var det tyskeren som kom best i gang. Tidlig i første sett vartet Zverev opp med strålende tennis og sikret seg tre breakballer.
– Han har kanskje ATP-tourens råeste backhand, utbrøt Discovery-kommentator Christer Francke.
Og den sjansen lot han ikke gå fra seg. Dermed gikk han opp i 2-1 før han servet hjem 3-1. Deretter holdt han egen serv hele veien inn og tok første sett 6-4.
I andre var det ny pangstart fra tyskeren, som brøt Medvedev allerede på første forsøk.
– En kraftforestilling av dimensjoner han varter opp med her. Nå har tydeligvis Alexander den store funnet medisinen mot Medvedev, sa Francke.
Og Zverev fortsatte storspillet. Han ga ikke fra seg et eneste servegame og kunne løfte trofeet etter 6-4, 6-4.
Sett denne?
picture

Se høydepunktene: Ruud sjanseløs mot Medvedev

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame