Populære sporter
All sport
Vis alt

Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det

Håkon Brandsnes

Oppdatert 15/06/2021 klokken 18:15 GMT+2

Mandag ble det klart at Joey Hardarson er ferdig som hovedtrener i IK Start. I et intervju med Fædrelandsvennen deler han sine tanker om sparkingen.

Joey Hardarson

Foto: NTB

– Det har vært turbulent og uforutsigbart. Det har vært vanskelig å vite hva som skulle komme rundt neste hjørne, men vi har hele tiden hatt innstillingen om å jobbe oss gjennom det. Det har vært mange utfordringer. Men flere gode stunder enn dårlige, sier Hardarson til lokalavisen Fædrelandsvennen.

– Har lagt sjela vår i det

I intervjuet med FVN forteller Hardarson at han ble kalt inn til et møte med styreleder Andreas Nielsen mandag ettermiddag. Islendingen ønsket å fortsette, men beskriver det som «håpløst» å gjøre det uten tillit hos styret.
Videre beskriver han prosessen som god.
– Personlig hadde man gjerne gått fra jobben på en annen måte. At det ble noe positivt som hadde skjedd. Det er sjelden at det er sånn. Det ender ofte med sparking, og det er bare en del av gamet. Det må man leve med. Vi som et team har veldig rein samvittighet med hvordan vi har behandlet spillerne på og har vært ærlige med dem hele tiden. Vi har gjort et ærlig forsøk og jobbet beinhardt og lagt sjela vår i det. Så var det dessverre ikke nok, sier Hardarson til avisen.
Styreleder Andreas Nielsen har foreløpig ikke besvart Discoverys henvendelser tirsdag ettermiddag.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Her avbryter Fagermo intervjuet med Berisha

Hyppige trenerutskiftninger

Start ligger på 7. plass på tabellen med sju poeng etter fem serierunder. Hardarson ledet laget i 64 seriekamper i både Eliteserien og i OBOS-ligaen. Han står igjen med 27 seire, 15 uavgjort og 22 tap som Start-trener.
Start har hatt en rekke trenere de siste årene. Etter at Mons Ivar Mjelde trente klubben fra 2011 til 2015, har Bård Borgersen (2015), Steinar Pedersen (2016-2017), Mick Priest (2017), Mark Dempsey (2018), Kjetil Rekdal (2018-2019) og Hardarson (2019-2021) vært innom klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame