Oppdatert 29/08/2021 klokken 17:55 GMT+2

Det ble nok et gledelig gjensyn med Start for Kjetil Rekdal, da HamKam sikret tre poeng mot sørlendingene søndag.

Se høydepunktene: Ble matchvinner mot Start med sin første scoring

• Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
Hamkam-Start 3-2
– Det bølger litt frem og tilbake, og vi bytter på å ha dominas. Jeg tror vi har flest sjanser til slutt, så da skal det være slik at vi statistisk sett skal trekke det lengste strået, oppsummerer Kjetil Rekdal etter kampen.
– Det var en god kamp mellom to gode lag.
Se hele intervjuet med Kjetil Rekdal her:

– Det var en god kamp mellom to gode lag

Med seier økte også «Kamma» luken ned til Jerv på tabellen og dro fra ytterligere i kampen om opprykk.
Jerv ligger nå fire poeng bak på andreplass, mens Fredrikstad og Aalesund ligger på henholdsvis tredje og fjerde plass seks poeng bak.
Sjekk det drømmetreffet i kampen mellom Stjørdals-Blink - Bryne:

Se høydepunktene: Blink snudde kampen mot Bryne etter drømmemål

Slik var kampen:

Bataljen på Briskeby åpnet i gjestenes favør da Martin Ramsland sendte Start i ledelsen etter 19 minutter.
Baklengsmålet ble derimot en oppvekker for HamKam-spillerene, og hjemmelaget med Jonas Enkerud i front, trengte kun tre minutter før utligningen var et faktum.
Like før pause doblet Kristian Eriksen hjemmelaget ledelsen, da han satte inn 2-1.
Mål skulle det også bli etter runding. Først Eirik Schulze som utlignet med hode for Start, før HamKams, Vetle Skjærvik, ble matchvinner da han satte inn sin første scoring for klubben.
Se høydepunktene fra kampen da KFUM sikret seieren og Ull/Kisa to minutter på overtid:

Se høydepunktene: Innbytteren sikret KFUM-seier to minutter på overtid