• Se Åsane - Ull/Kisa lørdag kl. 15.00 på discovery+
Jessheim-klubbens nye hovedtrener, Steffen Landro, skal ha brukt de første dagene på treningsfeltet godt, etter at han tok over stafettpinnen etter Arild Sundgot tidligere denne måneden.
– Det har vært utrolig god energi i gruppa og de tar steg hver dag. Det har rett og slett vært topp. Vi har fått trent godt hele uka og det tror jeg var viktig, sier den 36 år gamle treneren da Discovery møter han på Jessheim Stadion.
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12
Også spillerne skal allerede ha kommet godt inn i den tydelige bergenserens regime.
– Det kjennes veldig bra ut. Det er deilig å få inn en ny person med masse energi. En ivrig bergenser er aldri feil når vi skal snu det her. Det var akkurat det vi trengte faktisk, legger forsvarsbauta Morten Sundli til.
Se hele intervjuet med Morten Sundli her:

Roser treneransettelsen: – Vi har savnet tydelighet

Håper det snur tidsnok

Ull/Kisas sesong har vært preget av en rekke opp- og nedturer. Tidligere i sesongen lå klubben en periode helt oppe på kvalikplass. Derimot har det sett vesentlig mørkere ut for de gul/grønne den siste tiden, som nå står med syv strake tap og en 14. plass på tabellen. Dermed startet jobben med å snu skuta for den nyansatte treneren øyeblikkelig.
– Vi må ha en tydelig plan og så tror jeg også det handler om å få tilbake selvtilliten i gruppa. De er gode spillere og de har vært gode før. Så får vi bare håpe at vi klarer å snu det tidsnok, fortsetter Landro.
Det er ikke bare resultatmessig det har buttet imot på Jessheim den siste tiden. Først valgte trener Sindre Tjelmeland å forlate klubben til fordel for serierival Start, etter kun fem seriekamper. Tidligere denne måneden ble det også klart at Arild Sundgot, som tok over treneransvaret etter Tjelmeland, var ferdig i klubben.

– Blir alt annet enn Tjelmeland-ball her

Nå håper og tror den tidligere Sandnes Ulf-treneren at et friskt pust og «en tydelig spillestil» kan berge klubben fra en skjebne i en lavere divisjon.
– Det sier seg selv at vi må plukke poeng. I fotball så får du ingenting av å gjøre det med stil. Jeg håper at jeg har en enkel og tydelig plan som gjør at vi blir vanskelige å spille mot og som gjør at vi scorer nok mål, sier Landro, samtidig som han passer på å sende et aldri så lite stikk i retning din forgjenger.
– Jeg kan si en ting for sikkert, og det er at jeg ikke skal spille fotball som Sindre (Tjelmeland) gjorde. Det blir stikk motsatt. Det skal være effektivt og enkelt for spillerne å forholde seg til. Det blir alt annet enn Tjelmeland-ball her og det tror jeg kan være ganske smart, avslutter Landro.
Se deler av intervjuet med Steffen Landro her:

Slik skal Landro berge Ull/Kisa: – Blir alt annet enn Tjelmeland-ball

OBOS-ligaen
«Myggen» i trenerteamet som leder Start neste kamp
14/06/2021 PÅ 18:55
OBOS-ligaen
Volleysuser og frisparkscoring: Fredrikstad tilbake med et smell
15/05/2021 PÅ 17:54