Perlescoring sikret hjemmeseier i toppkampen

Helene Fineide

Oppdatert 03/08/2020 klokken 21:04 GMT+2

Et vakkert mål av Magnus Grødem var sentralt, da Sandnes Ulf seiret i toppkampen mot Ranheim.

Magnus Grødem

Sandnes Ulf - Ranheim 2-1
Trønderne måtte se poengene gå tapt for andre gang i år, da blåtrøyene hadde tatt turen til Øster Hus Arena mandag.
Hjemmelaget trakk det lengste strået og ligger dermed hakk i hæl bak Ranheim på tabellen.
– Det er veldig tungt å tape denne kampen her, men vi skal ikke deppe for lenge. Vi gjør mye bra i denne kampen, så får vi ta med oss det, sier Mads Reginiussen til Eurosport etter kampslutt.

Perlescoring

Like før pause gikk hjemmelaget opp i ledelsen etter en praktscoring av Magnus Grødem. Fra 18 meter klinte Sandnes-spilleren ballen i krysset og det sto dermed 1-0 på Øster Hus Arena.
Halvtimen senere utlignet gjestene etter et hjørnespark i det 70. minutt. Martin Lundal fikk den på hodet inne i boksen, og satte den deretter presist i nettet.
Like før kampslutt skaffet hjemmelaget frispark i en god posisjon. Jonsson la inn en vakker dødball. Ranheim fikk ikke klarert og Kent Håvard Eriksen kunne dermed skyte Sandnes Ulf opp i 2-1 ledelse.

Slik stilte lagene:

Sandnes Ulf: Pål Vestly Heigre, Tord Johnsen Salte, Espen Berger, Christer Reppesgård Hansen, André Sødlund, Christian Landu Landu, Adnan Hadzic, Ari Jonsson, Johannes Andres Nunez Godoy, Magnus Grødem, Kent Håvard Eriksen
Ranheim: Even Barli, Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Martin Lundal, Torbjørn Heggem, Sondre Sørløkk, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen, Erik Tønne, Ivar Sollie Rønning, Vegard Erlien

Sandnes Ulf inntok tredjeplassen etter seier over Ranheim – se høydepunktene her