BRANN STADION (Eurosport.no):
– Jeg er full av energi og pågangsmot. Jeg er motivert for å starte opp igjen. Jeg kunne begynt å trene et lag i morgen, jeg. Det er ingen problem det. Jeg er skuffet i dag, men jeg har ikke mistet piffen.
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
40 MINUTTER SIDEN
Det svarer Lars Arne Nilsen på spørsmål om hvor veien går videre for han etter at det mandag ble klart at han er ferdig som Brann-trener.
– Du skal ikke ha litt fri fra fotballen nå?
– Jeg føler ikke behov for det, men det kan jo hende når dette går over at jeg kjenner at jeg er litt mer sliten enn jeg føler meg akkurat nå. Jeg føler meg klar til å gå løs på hva som helst, sier han til Eurosport.no.
Se hele intervjuet med Nilsen her. Saken fortsetter under:

– Det er trist

– Mistet meg selv

På en pressekonferanse mandag klokken 16.00 ble det bekreftet av daglig leder, Vibeke Johannesen, at klubben og Nilsen skiller lag. Til tross for at Lars Arne Nilsen var tydelig berørt, stod han rakrygget og smilte til de fremmøtte på stadion.
– Det er mange minner, det har vært en fantastisk tid og mye gøy. Så selvfølgelig noen tøffe tider innimellom, men det er de gode minnene som sitter igjen og det vi har fått være med på. Vi er en gjeng som har jobbet sammen over lang tid. Det var et lite eventyr egentlig, sier Nilsen om tiden i Brann.
Brann ligger for øyeblikket på åttendeplass i Eliteserien. Laget står uten seier de siste fem kampene. Det var allerede før årets sesong murring rundt Nilsens posisjon i klubben, etter fjorårets skuffende niendeplass, da laget endte hele 28 poeng bak seriemester Molde.
På spørsmål om hvorfor det ender slik, svarer Nilsen:
– Det vet jeg ikke om du skal spørre meg om. Men kravet var ganske tøft da jeg fikk fornyet tillit i fjor og det var at vi skulle være i toppen og at vi skulle bruke de unge spillerne i stor grad og spille, som Lunde sa, gøy fotball. Og det ble for tøffe krav. Jeg kompromisset litt og mistet litt meg selv, egentlig, så da er det på en måte greit. Da er det vel kanskje slik det skal være i Bergen, selv om vi ligger på øvre halvdel så får du fyken og da har vi gjort noe riktig tenker jeg. Da er listen lagt i forhold til hvordan det skal være i Bergen.
Se hva styreleder Eivind Lunde sier om saken:

Branns styreleder etter treneravgangen: – Tiden var inne

Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Krever gressbytte for å bli værende: – Klubben må legge til rette for spillerne
3 TIMER SIDEN