Start - Notodden: 0-3
Notodden, som lå på kvalikkplass før oppgjøret og som kun hadde vunnet en kamp i OBOS-ligaen hittil denne sesongen, sjokkerte Start med tre mål og seier i lørdagens oppgjør.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
– Det er svart, det er ikke noe mer å si om det. Tror det er det tyngste jeg har vært med på i min karriere i Start. Det sier jo litt, sa Erlend Segberg til Eurosport etter kampen.
Også Start-trener Joey Hardarson var misfornøyd etter kampen.
– Det er fullstendig uakseptabelt, uakseptabel prestasjon av oss. Vi åpner kampen ok, vi ser bra ut de første ti-femten minuttene, så begynner det å rakne og det rakner fullstendig i løpet av første omgang. Vi er ikke samstemte nok med tanke på om vi skal presse høyt eller gå lavt og da blir det rom i mellom oss og Notodden slipper lett til. Vi får noen muligheter til å score mål i andre omgang, men vi er ikke gode nok inne i 16-meteren, sa Hardarson.
Se hele intervjuet med en dønn ærlig Start-kaptein her (saken fortsetter under):

– Sjokkerende

22 minutter tok det før Notoddens Kjetil Holan Tøsse satte inn kampens første mål og en 1-0-ledelse til bortelaget. Og kun tre minutter senere satte Martin Brekke inn Notoddens andre mål.
Til pause måtte hjemmelaget gå av banen til piping fra hjemmepublikummet. Start-trener Joey Hardarson var ikke fornøyd med å ligge under med to mål til pause.
– Sjokkerende nesten. Det er en periode hvor vi ser helt forferdelige ut. Stor strekk i laget og Notodden kommer utrolig enkelt til, så vi har gjort det vanskelig for oss selv nå, sa Hardarson i pausen.
Notoddens Kjetil Tøsse var fornøyd med å ha satt inn kampens første mål.
– Den følelsen kan ikke beskrives. Det var jævlig deilig, sa målscoreren i pausen, før han beklaget ordbruken.
Etter 76 minutter spilt falt Starts Adnan Hadzic på skulderen etter en duell og måtte gå av banen. Han holdt seg til skulderen og hadde tydelig vondt i skulderen.
Ett minutt før ordinær tid satte Notoddens Erlend Hustad inn kampens tredje mål og sikret dermed tre poeng til gjestene.

Andre seier i OBOS-ligaen

Dette var Notoddens andre seier i OBOS-ligaen denne sesongen.
– Det var fantastisk kjekt. Nå har vi jo slitt med å få hull på den byllen og få scoringer, så når vi får tre mål her på bortebane på Sør Arena er fantastisk. Men guttene skal ha enorm cred for den jobben de gjør i dag og gjennom hele uken. På mandag så bestemte vi oss for at vi skulle til Sør Arena og ta med oss tre poeng og det at vi scorer tre og slipper inn null er veldig bra, sa assistenttrener for Notodden Magnus Erga etter kampen.
Dette betyr at Notodden ligger på 14. plass med syv poeng og Start ligger på femteplass med 19 poeng.
Se høydepunktene fra kampen her:
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12