Populære sporter
All sport
Vis alt

Millionkjøpet slo aldri til – nå er han solgt til utlandet

Espen Blaker

Oppdatert 17/07/2019 klokken 17:54 GMT+2

Kristjan Floki Finnbogason reiser tilbake til Island.

floki

Foto: Eurosport

Start er enige med den islandske klubben KR Reykjavik om en overgang for spissen.
Det bekrefter Sørlands-klubben selv på sine hjemmesider.
– Jeg har hatt to fine år her, selv om det har vært både oppturer og nedturer. Men jeg har lært mye som vil hjelpe meg i årene fremover. Det er en fantastisk spillergruppe og støtteapparat som jeg er veldig glad for å ha jobbet med og blitt kjent med. Jeg kommer til å følge Start videre på klubbens vei til å bli en av de beste i Norge, sier Floki.
Finnbogason slutter seg til sin nye klubb etter Starts tre neste kamper.
– Jeg kommer til å gi alt jeg har de neste tre kampene og forhåpentligvis kan jeg avslutte tiden min her med noen mål og så mange poeng som mulig på de tre kampene, sier han.
24-åringen ble kjøpt for rundt tre millioner kroner sommeren 2017 fra en annen islandsk klubb, Hafnarfjördur. Spissen kom med svært gode skussmål, og hadde flere opptredener for aldersbestemte landslag under beltet før han ankom Kristiansand.
Men oppholdet i sør ble ikke slik noen av partene hadde sett for seg. Finnbogason klarte aldri å etablere seg på førstelaget, og to år etter overgangen står islendingen bokført med kun sju scoringer for de gulkledde.
I første halvdel av 2019-sesongen har han kun startet to kamper for Start, som for øyeblikket er nummer seks i OBOS-ligaen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame