Start er enige med den islandske klubben KR Reykjavik om en overgang for spissen.
Det bekrefter Sørlands-klubben selv på sine hjemmesider.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
– Jeg har hatt to fine år her, selv om det har vært både oppturer og nedturer. Men jeg har lært mye som vil hjelpe meg i årene fremover. Det er en fantastisk spillergruppe og støtteapparat som jeg er veldig glad for å ha jobbet med og blitt kjent med. Jeg kommer til å følge Start videre på klubbens vei til å bli en av de beste i Norge, sier Floki.
Finnbogason slutter seg til sin nye klubb etter Starts tre neste kamper.
– Jeg kommer til å gi alt jeg har de neste tre kampene og forhåpentligvis kan jeg avslutte tiden min her med noen mål og så mange poeng som mulig på de tre kampene, sier han.
24-åringen ble kjøpt for rundt tre millioner kroner sommeren 2017 fra en annen islandsk klubb, Hafnarfjördur. Spissen kom med svært gode skussmål, og hadde flere opptredener for aldersbestemte landslag under beltet før han ankom Kristiansand.
Men oppholdet i sør ble ikke slik noen av partene hadde sett for seg. Finnbogason klarte aldri å etablere seg på førstelaget, og to år etter overgangen står islendingen bokført med kun sju scoringer for de gulkledde.
I første halvdel av 2019-sesongen har han kun startet to kamper for Start, som for øyeblikket er nummer seks i OBOS-ligaen.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26