• Se Molde – Sarpsborg 08 på Dplay og Eurosport Player søndag kl. 20.00. Få tilgang her!
Sarpsborg 08 skal være i ferd med å hente den franske keeperen Alexandre Letellier fra Ligue 1-klubben Angers.
Etter det Eurosport.no kjenner til jobbes det for øyeblikket med å få avtalen i boks, og klubben skal være optimistisk med tanke på å få det til.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eurosport.no har vært i kontakt med Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen, som ikke ønsket å kommentere saken.

Startet karrieren i PSG

Det franske nettstedet Goal France meldte onsdag formiddag at det i første omgang vil være snakk om et seks måneders låneopphold.
Letellier var forrige sesong på lån i Troyes på nivå to i Frankrike. Angers skal ha ønsket å kvitte seg med keeperen denne sommeren, men har ikke fått til noen permanent avtale for ham.
Letellier startet sin karriere i storklubben PSG, hvor han fikk 14 reservelagskamper fra 2009 til 2010. Deretter gikk turen til Angers, hvor han fikk sin profesjonelle debut i 2-1-seieren mot Nantes i den franske cupen 7. august 2012. Totalt står 28-åringen med 50 kamper for Ligue 1-klubben.
I 2018 var han på lån hos både sveitsiske Young Boys og Ligue 2-klubben Troyes.

Kan bli Vasyutin-erstatter

Nå tyder mye på at franskmannen erstatter Aleksandr Vasyutin, som ifølge Eurosports kilder skal være på vei til den russiske klubben FC Rostov.
– Det siste jeg har hørt er at det er stor sannsynlighet for at han kan forsvinne, sa Sarpsborg 08-trener Geir Bakke til Eurosport fredag.
– Det er vanskelig å si noe. Nå forbereder vi oss til kampen og så må vi se. Ingenting nytt. Vi tar dag for dag og kamp for kamp, sa Vasyutin selv.
– Vil du dra hvis det kommer et riktig tilbud?
– Det er vanskelig å si. Når man har fått et tilbud, kan man bestemme seg for noe. Det er litt vanskelig å diskutere og tenke «kanskje vil jeg dette og kanskje vil jeg det», men man må få det først så kan man bestemme seg.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33