Populære sporter
All sport
Vis alt

Skråsikker på at klubben har truffet blink

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 16/06/2018 klokken 21:41 GMT+2

Espen Nystuen forklarer hvorfor han mener Mark Dempsey står perfekt i stil til Kongsvinger.

Espen Nystuen

Foto: Eurosport

KONGSVINGER (Eurosport.no):
Mandag ble Mark Dempsey klar som ny hovedtrener i Kongsvinger, mindre enn én måned etter at han fikk sparken i Start. 54-åringen har skrevet under på en avtale som strekker seg over to og et halvt år.
Ifølge KILs daglige leder, Espen Nystuen, har de funnet en mann som er skreddersydd for klubben.
– Han er veldig possesion-orientert, han baserer spillet med mye pasninger og bygger opp spillet sitt rundt det. Mark står for en type fotball som vi har gjort i flere år nå, sier Nystuen til Eurosport.no.
Han forteller at rødtrøyene har gjort en grundig jobb med referanser før de gikk for Dempsey.
– Slik jeg ser det så er Dempsey helt perfekt for KIL. Det føles som et kupp for oss, sier Nystuen, og legger til, med et glis om munnen:
– Men, så får vi se om tolv måneder hva vi sier da.
Hovedpersonen selv forteller at klubbens filosofi og tanker rundt hvordan fotball skal spilles var en av grunnene til at han mente Kongsvinger passet ham ypperlig.
– Jeg føler dette er en veldig god match. For meg er det viktig at klubbens kultur samstemmer med trenerens, for ellers kan det oppstå konflikter, sier Dempsey.
De er enige i at oppryks-kvalik er et naturlig mål for klubben i første omgang.
– Mulighetene for å få til det er gode slik jeg ser det. Vi har momentum nå, og det er en fantastisk til i fotball, sier Dempsey.
TIl helgen møter Hedmark-klubben Notodden. Rødtrøyene kommer fra tre strake seirer og har i tillegg vunnet fire av sine fem siste kamper. Engelskmannens Kongsvinger-debut lar imidlertid vente på seg. Han tar nemlig over offisielt 12. juli.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame