Populære sporter
All sport
Vis alt

Svensk klubb avbryter samtaler med Sandefjord-treneren

Håkon Brandsnes

Publisert 12/12/2020 klokken 12:34 GMT+1

Marti Cifuentes er ikke lenger aktuell som ny trener for Mjällby AIF, bekrefter sportssjef Hans Larsson overfor Kristianstadsbladet.

Martí Cifuentes

Foto: Scanpix

Etter at det ble det kjent at den svenske treneren Marcus Lantz og Allsvenskan-overraskelsen Mjällby AIF skiller veier, tok det ikke lang tid før Sandefjord-trener Marti Cifuentes seilet opp som en kandidat til å ta over trenerjobben.
Nå skal imidlertid de planene ha blitt lagt på is, ifølge Hans Larsson, sportssjef i Mjällby AIF.
– Det falt på at han hadde en for stor trenerstab som han ville ha med seg og jobbe med. Det klarer vi ikke økonomisk, men fremfor alt har vi allerede en gruppe på plass som vi vil at vår nye trener skal jobbe sammen med, sier Larsson til Kristianstadsbladet.
Sirirus-treneren Henrik Rydström, som Eurosport-ekspert Joacim Jonsson tidligere har pekt ut som kandidat til å ta over Sandefjord-jobben, skal være en annen mann som er aktuell for Mjällby-jobben.
Morten Seeberg, Cifuentes’ agent, sa til VG torsdag at det er flere klubber som har snust på spanjolens signatur.
– Det har løpende og spesielt nå i høst vært god interesse for Marti, så derfor er vi trygge på at vi lander den helt riktige muligheten. Akkurat nå er det konkret dialog, men om vi finner en endelig løsning i morgen, i neste uke eller til sommeren, stresser vi ikke med. Det viktigste er at det blir riktig for alle parter, sa Seeberg til VG.
Mjällby havnet på femteplass i den svenske toppdivisjonen denne sesongen.
Sett denne?
picture

Lanserer denne treneren som arvtager i Sandefjord

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame