Populære sporter
All sport
Vis alt

Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter

Helene Fineide

Oppdatert 21/11/2021 klokken 20:16 GMT+1

Etter Mjøndalens seier mot Strømsgodset lørdag, måtte Brann etter alle solemerker vinne borte mot Sandefjord, for å fortsatt henge på i kampen om kvalikplassen.

Se Finne kapre poeng for Brann

Sandefjord-Brann 2-2
To raske Sandefjord-mål så derimot lenge ut til å bli spikeren i kista for bergenserne, men en overtidsscoring av Bård Finne berget likevel et svært viktig poeng for laget i nedrykkssumpa.
Til tross poeng legger Brann seg på direkte nedrykksplass når det gjentsår tre seriekamper, etter at nedrykksrival Stabæk rystet Kristiansund på hjemmebane, og med det klatret opp på kvalikplass.
– Stemninga i garderoben er litt så som så nå. Spesielt etter at vi så at Stabæk tok tre poeng. Men det var uansett viktig at vi tok det ene poenget, sier Brann-back Felix Horn Myhre til Discovery.
Horn Myhre tok selv på seg skylden for 2-1-målet imot da Sandefjord-spiller Kristoffer Normann Hansen fikk stå udekt fremfor Brann-målet.
– Det er jeg som glipper spilleren min på 2-1-målet der, så det tar jeg ansvar for. Det er for dårlig. Men jeg synes at vi som lag, etter 1-1-målet, mister litt organisasjonen vår og vi sliter litt helt inn til pause, fortsetter Horn Myhre.

Sery Larsen trolig ute resten av sesongen

Heller ikke Brann-trener Eirik Horneland var en lystig mann etter poengdelingen i Sandefjord.
– Hvis vi ser kampen under ett, så synes jeg vi er svake i dag. Vi får 1-0 men så er det ti minutter der vi ikke henger sammen. Men vi berger ett poeng på slutten der, men jeg synes ikke det er noen bra kamp av oss i dag, sier en tydelig skuffet Brann-trener til Discovery etter kampen.
I tillegg kunne treneren meddele at Japhet Sery Larsen trolig er ute resten av sesongen etter at han måtte ut med skade etter vel timen spilt.
– Vi trodde han var tilbake, men det ser ut som han har slått opp skaden sin. Og kan se ut som blir ute resten av sesongen.
Rødtrøyene har et tøft kampoppsett i sesonginnspurten, og blir etter alt og tro nå avhengig av å plukke poeng mot seriegigantene Molde og Bodø/Glimt i de kommende serierundene.

Slik var kampen:

Det skulle ikke stå på sjansene, i det som kan kategoriseres som en svært innholdsrik første omgang, hvor Brann gikk offensivt til verks fra start.
Bergenserne gikk for seier, og tre poeng så lovende ut da Brann-juvel Aune Heggebø sendte gjestene i ledelsen etter kun seks minutter.
Men ting snur fort i fotball og lykken ble kortvarig for gjestene. For etter vel kvarteret spilt var det Sandefjord som skulle snu det hele.
To kjappe scroinger av de blåkledde vippet humøret til Brann fra glede til sorg.
Først var det ingen ringere enn eks Brann-spiller Vidar Ari Jónsson som enkelt styrte inn en redusering mot gamleklubben. To minutter etterpå satte Kristoffer Normann Hansen inn 2-1, og Brann var igjen nede på direkte nedrykksplass.
Men da det kun gjensto minuttet av overtidstiden kom redningsmann Bård Finne til unnsetning og satte sluttresultatet, 2-2.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame