Kristiansund - Start 3-2
– En veldig rotete kamp, men utrolig deilig at vi sitter igjen med tre poeng og tre strake seiere, sier Kristiansund-trener Christian Michelsen til Eurosport etter kampslutt.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det er artig å spille fotball i KBK om dagen!

Hjemmelaget i ledelsen

Det var et seierssugent Start-lag som hadde tatt turen til Nordmøre søndag kveld. På motsatt banehalvdel sto et KBK-lag med to strake seiere i bagasjen, mens gultrøyene fra Sørlandet hadde det blytunge 0-5 tapet mot Molde friskt i minne.
Gjestene tok tidlig føringen på kampen, men det var derimot hjemmelaget som gikk opp i ledelsen etter kun 13 minutter spilt.
Kalludra fyrte av et skudd i feltet, men skuddet gikk via en Start-spiller, og til Bendik Bye. Fra skrått hold sendte KBK-spilleren ballen i mål og det sto 1-0 på Kristiansund Stadion.
– Det var et fint tidspunkt å score på. Vi får det første målet for en gangs skyld, og vi slipper å ligge og jage, sa målscorer Bendik Bye til Eurosport i pausen.

Snuoperasjon

Sjansene bølget i de siste 45, og dette var noe begge lag passet på å utnytte.
Seks minutter var det som skulle til før Start snudde det hele på Kristiansund Stadion.
I det 67. minutt utlignet Kasper Skaanes etter å ha plassert ballen nede i hjørnet. Fem minutter senere sendte samme mann gjestene i ledelsen og gultrøyene så ut til å gå mot sin første borteseier i Eliteserien siden oktober 2018.

To kjappe

To minutter senere satte derimot Amahl Pellegrino et skår i gleden for Start, da han lekkert klinket inn på volley fra 20 meter og det sto 2-2 i Kristiansund.
Få minutter etter var det hjemmelagets Aliou Coly som snudde kampen fullstendig. Coly stupte inn ballen på bakerste stolpe etter en corner, og sikret hjemmeseieren etter noen svært målrike minutter.

Slik stilte lagene:

Kristiansund: Holmen Johansen - Sørmo, Psyché, D. Ulvestad, Aasbak - P. Ulvestad, Diop - Bye, Kalludra, Pellegrino - Faris.
Start: Deumeland - Wichne, Daland, Bergan, Tønnessen - Schulze, Jørgensen, Twum - Markovic, Kabran, Ugland.

Se høydepunktene: Kristiansund snudde kampen på mesterlig vis

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22