Det blir Forrens første møte med gamleklubben, som han forlot i mai.
Og Brann-stopperen gleder seg til å krige på sin gamle hjemmebane.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Det blir kjekt å komme tilbake. Det er blitt hjemmet mitt. Å sitte i bortegarderoben blir spesielt, men jeg gleder meg ekstra til denne kampen, sier Forren til Eurosport.no.

Innrømmet gamblingproblemer

32-åringen var tilknyttet Molde fra 2007 til i år, med unntak av to utenlandsopphold i Southampton og Brighton. Molde-karrieren endte imidlertid ikke slik Forren hadde håpet. I mai innrømmet han at han slet med gamblingproblemer. Han og Molde-ledelsen ble enige om å skille lag, etter at det kom frem at Forren hadde tatt penger fra spillernes botkasse.
Og stopperen lover tøffe tak når han møter gamle kjente.
– Det blir selvfølgelig spesielt å spille mot gamle lagkamerater som er gode kompiser. Så har vi også noen mindre gode (kompiser) som jeg kan ta litt ekstra hardt, sier Forren.
Han understreker at Brann-spillerne behøver full tenning for å få med seg noe i den vanskelige bortekampen. Molde jakter på serieleder Bodø/Glimt. Samtidig ligger Brann nede på åttendeplass, uten seier de siste fem kampene.
Mandag var trener Lars Arne Nilsen ferdig i klubben.
– Det blir en kjempeutfordring for oss, men jeg håper for min og lagets del at vi kan slå knallhardt tilbake og vise at vi kan komme styrket ut av det som har skjedd de siste dagene.
Se intervju med Forren nedenfor. Saken fortsetter under videovinduet:

Lagkameraten om Forrens Molde-retur: – Han forteller oss det vi trenger å vite

– Får se om jeg kan trykke på de rette knappene

Det er usikkert hvem som leder Brann mot Molde. Flere medier melder at Kåre Ingebrigtsen er svært nær en avtale med klubben.
Foreløpig er det imidlertid Robert Hauge som forbereder laget frem mot kampen. Han har kunnet benytte seg av Forrens kunnskap om gamleklubben.
– Jeg liker å tro at jeg har svakhetene og styrkene til alle mann. Så får vi se om jeg klarer å trykke på de rette knappene, sier Forren.
Stopperen synes Hauge har gjort en god jobb med laget etter Nilsens avgang, men det er altså usikkert om han leder laget mot Molde. Forren mener en ny Brann-trener bør ha det meste:
– Brann må ha en sterk personlighet. En som er offensiv i tankegangen og takler presset.
Han synes Brann-laget har vist bra sprut på trening. Nå gjelder det å få det ut i kamp.
– Det er alltid press, men det er ekstra spesielt nå. Vi vil se fremover på tabellen, ikke bakover. Da må vi vinne fotballkamper.
Se Molde - Brann på Eurosport Player og Dplay mandag klokken 20.30. Sikre deg tilgang her!
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38