Populære sporter
All sport
Vis alt

Snart er målmaskinen klubbløs – nå har klubben kommet med nytt tilbud

Stian Thelen

Oppdatert 03/06/2020 klokken 12:25 GMT+2

Kontrakten til Eliteseriens målkonge, Torgeir Børven, utløper i sommer. Nå har Odd lagt et nytt kontraktsforslag på bordet.

Torgeir Børven

Foto: Scanpix

  • Første runde av Eliteserien: Se Odd - Sandefjord på Dplay og Eurosport Pluss 3 klokken 18.00. Sikre deg tilgang her
Odd har ikke gitt opp å forlenge Torgeir Børvens kontrakt. Onsdag melder TA at fjorårets toppscorer i Eliteserien har fått et nytt tilbud. Det er 28-åringen selv som bekrefter det til avisen.
Men spissen ønsker ikke å si noe om hvilken tilbakemelding han har gitt klubben på det nye tilbudet.
Tidligere i vinter prøvde Odd å forlenge kontrakten med spissen, men da trodde spissen at klubben «køddet» da han ble forelagt kontraktstilbudet. I mai snakket Børven om interessen fra den tyrkiske klubben Alanyaspor. Da visste han ikke hvordan fremtiden i Odd ble.
– Jeg vet at det er en klubb i Tyrkia og at Alanya er en kystby. Og sikkert varmt og fint der, sa han til Eurosport.no.
Odds sportssjef Tore Andersen vil ikke gå konkret inn på samtalene med Børven, men sier de jobber med å få til en løsning ut sesongen.
– Vi er enn i en prosess hvor vi prøver å finne en løsning. Han har kontrakt ut 31. juli og allerede for ett år siden begynte vi en prosess for å forlenge kontrakten slik vi jobber med kontrakter i klubben. Siden den gang er Torgeir blitt toppscorer i Eliteserien. Vi jobber med å finne en løsning på forlengelse, men Torgeir får svare for hva han tenker om det. Vi ønsker å beholde ham, sier sportssjefen til Eurosport.no.
Etter at Eliteserie-starten ble utsatt til 16. juni blir det færre Odd-kamper på Børven denne sesongen om han velger å gå når kontrakten går ut. For Odds del haster det ikke med en avklaring før seriestart.
– Nå er det ikke jeg som tar ut laget, men han kan spille mot Sandefjord i første serierunde den 16. juni. Han skal spille de kampene frem til kontrakten går ut 31. juli. Hvor mange det blir er ikke terminfestet helt ennå. Vi har per i dag den troppen vi har, men det er ikke slik at vi må umiddelbart se etter andre løsninger, sier Andersen til Eurosport.no.
  • Første runde av Eliteserien: Se Odd - Sandefjord på Dplay og Eurosport Pluss 3 klokken 18.00. Sikre deg tilgang her
picture

Fantasy FK: De beste spissvalgene, RBK-spilleren alle må ha og treningskampene

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame