– Jeg kan si så mye at vi er i en slags dialog hvor vi snakker litt fram og tilbake om hva som kan være realistisk og hva som er mulig, men vi er ikke helt enige. Vi tar det stille og rolig hele veien, så vi får se hva som skjer, sier Philip Zinckernagel til Eurosport.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55

Vil fullføre sesongen

25-åringen signerte for Bodø/Glimt 30. mars 2018, og med en kontrakt som utløper 1. januar 2021 jobber Glimt nå med mulighetene for å beholde det danske stjerneskuddet. Med 20 målpoeng på 15 kamper, er også Glimt-treneren optimistisk rundt framtiden til midtbanespilleren.
– Hvis jeg har forstått det riktig, så er det god dialog rundt partene. Han er Bodø/Glimt-spiller og det kommer han til å være ut sesongen, og så håper jeg at vi blir enige om noe som gjør at vi kan fortsette samarbeidet her i Bodø/Glimt, sier Kjetil Knutsen til Eurosport.
Ifølge Philip Zinckernagel har Bodø/Glimt tilbudt han videre kontrakt med klubben, men det er fortsatt noe som mangler før kontrakten signeres. TV2 skrev tidligere i sommer at serielederne har lagt flere kontraktstilbud på bordet for å sikre seg danskens videre tjenester, men at Zinckernagel ikke har ønsket å ta det noe videre. Poengkongen i Eliteserien har siden 1. juli hatt mulighet til å snakke med andre klubber.
Signerer ikke 25-åringen ny kontrakt med Glimt – eller blir snappet opp av andre klubber i det kommende overgangsvinduet – kan Zinckernagel gå gratis fra de helgule når kontrakten løper ut på nyåret.
– Per dags dato er vi ikke kommet noe videre med det. De er interessert i å forlenge kontrakten, og det er deilig og fint at de gjerne vil det. Så tar vi det litt derfra, sier Zinckernagel og påpeker at han ønsker å fullføre sesongen i Bodø.
– Nå som vi har gjort det så bra er målet helt klart å bli nummer èn og gjøre jobben ferdig, fortsetter han.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Glimt-juvelen her:

Fortsatt ingen avklaring rundt Glimt-framtiden: – Vi er i dialog

– Nesten halvt nordmann

Med Europa League-kvalifisering og tabelltopp i Eliteserien, er det liten tvil om at sola skinner over Nordlands største by i disse dager. Zinckernagel påpeker selv at han trives godt i Glimt.
– Det er ganske gøy. Vi spiller underholdene og offensiv fotball, og det er deilig å være med på. Det er veldig gøy, sier han.
– Du merker at det betyr noe for folk her i byen, så det er deilig å kunne være med på å gjøre folk glade og å kunne bidra med det, legger Zinckernagel til.
Og når språkforståelsen nå har kommet på plass, blir dansken mer norsk for hver dag som går.
– Jeg skjønner jo alt norsk nå, så jeg er nesten halvt nordmann, smiler 25-åringen.
  • Søndag gjester de gulkledde Sarpsborg 08, som ligger på en ellevteplass på tabellen. Kampen kan du se klokken 18.00 på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54