BODØ/OSLO (Eurosport.no):
– Kasper er i veldig fremgang. Vi også er spent på om kampen på torsdag kommer for tidlig. Vi tar det litt dag for dag, og så gjør vi opp status på onsdag. Men han nærmer seg veldig nå. Det kan være det blir for tidlig på torsdag, men han er ikke lang unna å være med å konkurrere om en plass i elleveren igjen, sier Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til Eurosport.no om Kasper Junker.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
Junker har vært ute en lengre periode på grunn av en belastningsskade på kneet rundt et leddbånd. Knutsen forsikrer at det ikke er noe alvorlig, men at det har tatt tid. Også mandag trente han alternativt alene.
Det er derfor fortsatt usikkert om Junker vil bli klar til den første kampen i Europa League-kvalifiseringen mot Kauno Žalgiris torsdag, men treneren håper han hvert fall vil være klar igjen til neste Eliteserie-runde kommende helg.
– Ja, det tror vi. Men igjen, jeg er ikke medisinsk personell og hvordan det går fra dag til dag er det som blir avgjørende om han blir med i tropp både til torsdag og til søndag.
I tillegg er keeper Joshua Smits, som har slitt med en overtråkk og Morten Konradsen, røket leddbånd, på vei tilbake fra skade. Førstnevnte kan være klar allerede torsdag.
– Joshua er jo delvis i trening han også. Han er veldig nært å være klar igjen og jeg tror jo at han er med på torsdag. Vi har ikke tatt ut noe lag ennå, men det er mitt tips nå. Men vi får ta litt dag for dag der også, sier han, og legger til at det samme gjelder Brede Moe:
– Han har vært ute nå i tre uker. Han er veldig på vei tilbake igjen og er også aktuell til troppen på torsdag, men vi er nødt til å ta de vurderingene dag for dag. I tillegg så har vi Morten Konradsen som nærmer seg veldig til å være med å konkurrere om en plass. Så med tanke på skader så ser det bedre ut nå enn det gjorde for noen uker siden.
– Så alle de fire spillerne er rett rundt hjørnet?
– Alle sammen, ja. Også vet vi at Morten ikke kommer til å være i tropp torsdag, sier Knutsen.
Glimt møter Kauno Žalgiris i Europa League-kvalifiseringen førstkommende torsdag, før de møter Sarpsborg 08 søndag 30. august til den 16. serierunden. Kampen mot Sarpsborg 08 kan du se på Dplay og TVNorge.
Sett denne?

LAN til AaFK, Bambas restart og KBK-unggutt begeistrer

UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10