• Se alt fra Eliteserien på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Viking – Sarpsborg 08 2-1:
Viking så ut til å rote bort en etterlengtet trepoenger mot timannssterke Sarpsborg 08, men like før slutt stod Zlatko Tripic frem for andre gang i kampen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Viking-kapteinen fosset inn i gjestenes sekstenmeter og ble lagt i bakken av Bart Straalman. Dommeren pekte på straffemerket, og Tommy Høiland – for anledningen med rasta-fletter – banken inn seiersmålet.
– Det her er ubeskrivelig. Det er så viktig. Det er så lenge siden vi har vunnet. Dette betyr mye mer enn tre poeng for oss, sa Tripic til Eurosport etter kampen.
Se alle høydepunktene her (saken fortsetter under):
Kristoffer Løkberg gikk rett inn i Viking-elleveren, og Tripic var full av lovord om debutanten.
– Han viste hvor viktig han vil bli for oss. Vi trengte en sånn spiller, en leder ute på banen. Jeg mener han var banens beste. Han styrer og leder, løper mye og takler. En meget viktig signering for oss.
Trepoengeren satt langt inne for siddisene. Etter at Tripic hadde gitt laget ledelsen ble Amin Askar sendt i dusjen midtveis i andre omgang, men med ti mann våknet gjestene til liv.
Straalman stanget inn sitt første Eliteserie-mål på en dødball, men etter flere gode muligheter lyktes det altså til slutt for hjemmelaget.
Trepoengeren gjør at Viking klatrer opp på 8. plass, fem poeng foran Tromsø på kvalik-plass.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07