• Se Aris Thessaloniki – Molde på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge torsdag fra kl. 20.00. Få tilgang her!
Det er Romsdals Budstikke som melder at Gabrielsen er på blokka til den greske storklubben AEK Athen.
Ifølge avisen skal 27-åringen være ett av to aktuelle navn å hente inn på midtstopperplass.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Molde-direktør Øystein Neerland svarer følgende til Eurosport.no etter å ha blitt konfrontert med opplysningene:
– Det er bra at det er interesse for spillerne våre. Kommer klubber opp med noen gode bud, så vet man aldri, sier Neerland på telefon fra Hellas.
– Så det kan være aktuelt å selge Gabrielsen nå i sommer?
– Vi utelukker ingenting i forhold til spillerlogistikk, og tar ting som det kommer. Nå har vi et godt lag som vi ønsker å jobbe videre med, og Ruben er for øyeblikket en viktig brikke.

Kan forsvinne gratis etter sesongen

Gabrielsens kontrakt går ut etter sesongen, og dermed kan romsdalingene være fristet til å få penger for spilleren mens de enda har mulighet til det.
– Status med Ruben er at han er på utgående kontrakt, men vi har en god dialog med han. Vi ble enige om å se hva som ville skje nå i sommer før vi gjorde noe mer, sier Neerland.
– Men dere ønsker å beholde ham utover denne sesongen?
– Ja, håpet er at han blir med oss videre. Nå har han vært her noen år, og har nok tanker om å se om det dukker opp noen muligheter. Det har det foreløpig ikke gjort, så vi ønsker å forlenge med Ruben i nær fremtid.

– Har vært stille og rolig

Hovedpersonen selv har i likhet med Neerland et avslappet forhold til situasjonen.
– Det har vært veldig stille og rolig. Nå er begge parter enige om at det skal fokuseres på kampene som kommer, og det har ikke kommet noen konkrete henvendelser, sier Gabrielsen selv til rbnett.
AEK Athen spilte i Champions League så sent som i fjor. I likhet med Molde er de nå på god vei mot Europa League-playoff etter 2-0-seier borte mot rumenske US Universitatea Cravoia i første oppgjør i tredje kvalik-runde.
Molde vant på sin side 3-0 mot en annen gresk klubb, Aris Thessaloniki. Returkampen ser du på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge torsdag fra 20.00. Slik sikrer du deg tilgang.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33