• Se Strømsgodset – Vålerenga søndag kl. 20.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Strømsgodset har signert den 29 år gamle keeperen Martin Hansen. Dansken har skrevet under på en avtale som strekker seg ut sesongen.
Det melder klubben på sine hjemmesider. Hansen har fått drakt nummer 35, og er spilleklar til søndagens møte med Vålerenga.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Martin kommer til oss med masse erfaring fra toppserien i Nederland, Sveits, Tyskland og Danmark. Han har en stor personlighet og er akkurat den ledertypen vi trenger i den situasjonen vi er i nå. Vi er utrolig fornøyd med å lande denne avtalen med Martin, sier sportssjef Jostein Flo.
Hansen har tilbragt den siste sesongen i den sveitsiske storklubben FC Basel, og har også erfaring fra tysk og nederlandsk toppfotball.
Totalt har dansken 111 kamper i Æresdivisjonen og Bundesliga.
– Jeg skal bidra med stabilitet, vinnermentalitet og erfaring. Jeg vil også komme hit med ro og humør og få litt positiv stemning inn i laget, sier Hansen.
Han er sterk i troen på at Strømsgodset skal klare å redde plassen i Eliteserien.
– Det er en stor oppgave, men vinner vi 2-3 kamper på rad så ser det helt annerledes ut. Det er viktig at vi tar det utgangspunktet. Nå handler det om å gi maks gass og betale tilbake den tilliten som klubben har vist meg, sier 29-åringen.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53