• Se Strømsgodset – Vålerenga søndag kl. 20.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Strømsgodset har signert den 29 år gamle keeperen Martin Hansen. Dansken har skrevet under på en avtale som strekker seg ut sesongen.
Det melder klubben på sine hjemmesider. Hansen har fått drakt nummer 35, og er spilleklar til søndagens møte med Vålerenga.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Martin kommer til oss med masse erfaring fra toppserien i Nederland, Sveits, Tyskland og Danmark. Han har en stor personlighet og er akkurat den ledertypen vi trenger i den situasjonen vi er i nå. Vi er utrolig fornøyd med å lande denne avtalen med Martin, sier sportssjef Jostein Flo.
Hansen har tilbragt den siste sesongen i den sveitsiske storklubben FC Basel, og har også erfaring fra tysk og nederlandsk toppfotball.
Totalt har dansken 111 kamper i Æresdivisjonen og Bundesliga.
– Jeg skal bidra med stabilitet, vinnermentalitet og erfaring. Jeg vil også komme hit med ro og humør og få litt positiv stemning inn i laget, sier Hansen.
Han er sterk i troen på at Strømsgodset skal klare å redde plassen i Eliteserien.
– Det er en stor oppgave, men vinner vi 2-3 kamper på rad så ser det helt annerledes ut. Det er viktig at vi tar det utgangspunktet. Nå handler det om å gi maks gass og betale tilbake den tilliten som klubben har vist meg, sier 29-åringen.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43