Mye tyder på at Henry Wingo blir Molde-spiller om alt går i orden. Seattle-spilleren har trent med Molde i et par uker i slutten av juli og har gjort et så bra inntrykk at klubben nå vil knytte til seg spilleren.
Etter det Eurosport.no kjenner til er Molde enige om rammene for en overgang med klubb og spiller, men fortsatt gjenstår det å få en avtale med MLS. Alle spillerkontraktene håndteres av ligaen og ikke klubbene. Derfor må Molde bli enige med MLS før en overgang kan finne sted.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Molde-direktør Øystein Neerland sier til Eurosport.no at spilleren er interessant, men vil ikke gå inn på hvor nære de er å signere ham.
– Vi har hatt han på prøvespill her, men akkurat nå er han tilbake i Seattle. Vi får se hva vi ender opp med. Vi jobber med spillerlogistikken nå og kommer tilbake når ting er klart. Han er en interessant spiller og han er opplagt en bra spiller. Så får vi se om han blir Molde-spiller, sier Neerland til Eurosport.no.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
23-åringen kan bekle både back og kant på begge sider, selv om han hovedsaklig har spilt på høyresiden. Wingo spilte med Magnus Wolff Eikrem i Seattle og Molde har fulgt spilleren i nesten ett år.
Samtidig som Wingo kan være på vei inn dørene, er Starts unge spiller, Tobias Christensen, nær en overgang til Molde. Opplysninger Eurosport.no sitter på tilsier at Start vil selge for 3-4 millioner kroner. I tillegg kan beløpet stige med ytterligere millioner dersom sportslige resultater innfris i Molde.
Neerland er ordknapp om en overgang for Christensen.
– Det er ikke noe jeg kan kommentere. Vi jobber som sagt med spillerlogistikken. Når ting er klart kan vi konkludere og gå ut å kommentere.
Sett denne?
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33