Foto: Sarpsborg 08
Det melder klubben på sine hjemmesider lørdag.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Sportsjef Thomas Berntsen er full av lovord når han beskriver deres nye mann.
– I Nangis får vi en eksplosiv, fotballsmart og driblesterk kantspiller i sin beste alder. Nangis har bøttevis av erfaring fra fransk toppfotball og har vært klink for samtlige franske u-landslag før han som senior valgte å representere Guadeloupe. CV-en hans er mildt sagt imponerende - noe av det bedre vi har hatt i klubben.
Fransk-guadeloupiske Lenny Nangis spilte sist i Hellas for Levadiakos og kommer gratis til klubben i Østfold. 25-åringen har spilt over 80 kamper på det øverste nivået i Frankrike.
Nangis fikk spilletid allerede lørdag i treningskampen mot Vålerenga. Et oppgjør østfoldningene vant 1-0.
Sportssjefen sier til sarpsboprg08.no at han har tro på at kantspilleren kan lykkes i Norge.
– Nangis er en spiller vi tror vil blomstre igjen i trygge omgivelser. Han har hatt sine opplevelser i Hellas, så vi må ha litt, men ikke veldig tålmodighet i dette caset. Vi håper å ha Nangis i god matchform i løpet av to-fire uker. Testene viser stort potensial.
Foreløpig har 25-åringen signert en kontrakt ut året, men Berntsen sier til klubbens hjemmesider at en langsiktig avtale ikke er uttenkelig.
Østfoldningene har vært aktive i sommerens overgangsvindu. Denne måneden har også den nederlandske midtstopperen Bart Straalman signert en kontrakt ut året, Magnar Ødegaard har returnert til klubben åtte år etter at han forlot de blåkledde, og franske Alexandre Letellier er S08s nye keeper.
Sarpsborg 08 får lørdag 3. august besøk av Rosenborg. Den kampen ser du på Eurosport Player Dplay og MAX.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53