Populære sporter
All sport
Vis alt

Sarpsborg 08 signerte ny midtstopper

Sondre Skandsen

Oppdatert 18/07/2019 klokken 20:17 GMT+2

Magnar Ødegaard (26) er tilbake i Sarpsborg 08, åtte år etter han forlot klubben.

Magnar Ødegaard

Foto: Scanpix

Det bekrefter klubben selv i en pressemelding.
Ødegaard, som spilte i S08 i 2009 og 2010, har signert en avtale ut 2020-sesongen med Geir Bakkes menn.
Etter å ha trent med østfoldingene i vinter, signerte han for AIK. Etter kun tre kamper for svenskene, ble ikke korttidsavtalen forlenget.
– Jeg tenker at det er helt greit. Jeg har vært i dialog med klubben underveis, og vi ble enige om at avgjørelsen var den beste for begge parter. Jeg har ikke fått så mye spilletid som jeg hadde håpet på, sa Ødegaard til Eurosport.no, da det ble klart i begynnelsen av juli.
Nå er han altså tilbake der det hele startet.
– Jeg er jo sarping og har den samme kjærligheten til klubben som supporterne på tribunen. Jeg har fulgt Sarpsborg 08 fra utsiden helt siden jeg dro og har alltid hatt et ønske om å komme tilbake. Det er rett og slett en klubb jeg setter utrolig stor pris på. Nå når timingen var rett for begge parter var det en ganske enkel avgjørelse, sier han.
Sportssjef Thomas Berntsen sier også at han er fornøyd med signeringen.
– Magnar var god for oss i Spania (i vinter) og vi hadde en dialog. Nå passet det bedre for begge parter. I Magnar får vi inn en lokal, trenbar og stabil gutt med gode ferdigheter og over 160 eliteseriekamper i beltet, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Bateau ut døra

Mens Ødegaard altså kommer inn, bekrefter midtstopper Sheldon Bateau til Sarpsborg Arbeiderblad at han forlater klubben til fordel for KVM Mechelen i Belgia.
Dette bekrefter også den belgiske klubben
Dette sa Berntsen til Eurosport på mandag:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame