Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er krise for Tromsø

Stian Thelen

Oppdatert 05/05/2019 klokken 20:45 GMT+2

Tromsøs Simen Wangberg måtte ut på båre i kampen mot Kristiansund. Så gikk det fra vondt til verre.

Tromsø

Foto: Scanpix

Kristiansund-Tromsø 1-0:
Tromsø gikk på en smell i Kristiansund borte i snøværet på nordmøre. For i det 96. minutt dukket Meinhard Egilsson Olsen opp og satte inn 1-0 for Kristiansund og seier til hjemmelaget.
– Det må være utrolig bitter for Tromsø som holder ut i 96 minutter. Blytungt, sa Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
– Det var surt for fansen og spillerne. De ga alt, men slik er fotballen. De gjør vondt, men vi må komme oss opp igjen til neste uke. Vi spilte bra og vet at vi kan gjøre det bra. Dessverre fikk vi noen skader og det gjør ting vanskeligere. Og vi fikk et rødt kort på tampen, men spillerne ga alt. Jeg er stolt av dem, sier Tromsø-trener Simo Valakari etter kampen.
Tapet gjør at Tromsø ligger på nedrykksplass med fire poeng på seks kamper. Tapet kostet laget dyrt. I første omgang måtte Artem Sokol ut med en skulderskade. Ut i andre omgang måtte også kaptein Simen Wangberg ut med skade etter en duell med Torgil Gjertsen i tillegg til at Marcus Pedersen ble utvist like før slutt.
Se situasjonen med Wangberg. Saken fortsetter under videoen:
Wangberg var sen i taklingen av Kristiansund-spilleren, og så tilsynelatende ut til å vri kneet. Wangberg fikk behandling i flere minutter før han ble bært av banen på båre.
En kneskade på kapteinen mener Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson er helt krise.
– Det ser ut som om foten står igjen i gresset og at han får en vridning i kneet. Båren er på plass og dette er naturligvis ikke bra. De har veldig tynn stall og Tromsø prøvde å hente Besim Šerbečić fra Rosenborg før sesongen for å få stopperdekning. Det klarte man ikke. Hvis Wangberg er langtidsskadet så har de ikke erstattere. Dette er, kanskje foruten en skade på Espejord, det verst tenkelige som kan skje.
– Og lite poeng har de også, skyter tidligere Start-trener Kjetil Rekdal inn.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame