Kristiansund-Tromsø 1-0:
Tromsø gikk på en smell i Kristiansund borte i snøværet på nordmøre. For i det 96. minutt dukket Meinhard Egilsson Olsen opp og satte inn 1-0 for Kristiansund og seier til hjemmelaget.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Det må være utrolig bitter for Tromsø som holder ut i 96 minutter. Blytungt, sa Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
– Det var surt for fansen og spillerne. De ga alt, men slik er fotballen. De gjør vondt, men vi må komme oss opp igjen til neste uke. Vi spilte bra og vet at vi kan gjøre det bra. Dessverre fikk vi noen skader og det gjør ting vanskeligere. Og vi fikk et rødt kort på tampen, men spillerne ga alt. Jeg er stolt av dem, sier Tromsø-trener Simo Valakari etter kampen.
Tapet gjør at Tromsø ligger på nedrykksplass med fire poeng på seks kamper. Tapet kostet laget dyrt. I første omgang måtte Artem Sokol ut med en skulderskade. Ut i andre omgang måtte også kaptein Simen Wangberg ut med skade etter en duell med Torgil Gjertsen i tillegg til at Marcus Pedersen ble utvist like før slutt.
Se situasjonen med Wangberg. Saken fortsetter under videoen:
Wangberg var sen i taklingen av Kristiansund-spilleren, og så tilsynelatende ut til å vri kneet. Wangberg fikk behandling i flere minutter før han ble bært av banen på båre.
En kneskade på kapteinen mener Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson er helt krise.
– Det ser ut som om foten står igjen i gresset og at han får en vridning i kneet. Båren er på plass og dette er naturligvis ikke bra. De har veldig tynn stall og Tromsø prøvde å hente Besim Šerbečić fra Rosenborg før sesongen for å få stopperdekning. Det klarte man ikke. Hvis Wangberg er langtidsskadet så har de ikke erstattere. Dette er, kanskje foruten en skade på Espejord, det verst tenkelige som kan skje.
– Og lite poeng har de også, skyter tidligere Start-trener Kjetil Rekdal inn.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02