Populære sporter
All sport
Vis alt

Lillestrøm skutt i filler av Amors piler: – Fantastisk gøy

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 05/05/2019 klokken 21:31 GMT+2

Amor Layouni og Bodø/Glimt herjet med Lillestrøm.

Amor Layouni

Foto: Scanpix

Bodø/Glimt - Lillestrøm 4-0
– Dette var en bra match av oss, og i dag var jeg effektiv. Det er fantastisk gøy å score tre mål, sier Layouni til Eurosport.
Glimt tok ledelsen etter en perle fra Layouni. Han vred ballen opp i motsatt hjørne med høyrefoten.
Samme mann kunne satt inn 2-0, men headingen forsvant utenfor. Thomas Lehne Olsen skaffet seg også en god mulighet for Lillestrøm, men avslutningen ble ikke helt optimal.
I stedet var det Geir Andre Herrem som doblet ledelsen, etter å ha snappet opp en håpløs ball fra Marko Maric etter småspill på egen halvdel etter en femmeter.
Svakt av målvakten som ble hyllet etter en rekke redninger i forrige runde.
Og så ble det 3-0, da Glimt vant ballen like bak midtstreken, fosset fremover og Layouni fant samme hjørne med motsatt fot etter en strålende kontring.
– Det er fryktelig. Å ligge under 3-0 er knallhardt, vi gjør dumme feil, er slurvete, tar ikke returløp, ikke dueller. Vi lar folk jogge forbi oss og det går ikke an, uttalte Frode Kippe til Eurosport i pausen.
(Artikkelen fortsetter under)
Amor Layouni satte også inn 4-0. Han tok imot en ball som kom fra tverrliggeren, sendte to mann i pølseboden og skjøt inn hat tricket.
– Det er fortjent 4-0 til Bodø/Glimt, mot et stakkarslig Lillestrøm som ser helt hjelpeløse ut, sa tidligere Start-trener Kjetil Rekdal i Fotball direkte.
Gledelig for Glimt var det også at Endre Kupen var tilbake på banen og fikk sin Eliteserie-debut, etter om lag halvannet år ute med skade.
De slo dermed hardt tilbake etter 0-2 mot Stabæk i forrige runde, og vant i sin 600. kamp på øverste nivå i Norge. De har nå vunnet fire av de seks første kampene, noe de ikke har klart i toppdivisjonen siden 2002.
– Først og fremst var dette en lagseier, men det var gøy å se at Amor scoret tre mål. Vi spilte en godt gjennomført kamp. Vi var solide offensivt, sier Glimts trener Kjetil Knutsen til Eurosport.
Hans kollega i Lillestrøm, Jörgen Lennartsson, var i motsatt ende av følelsesskalaen.
– Det var en fryktelig svak kamp fra vår side, pluss at vi møter et godt lag. I dag kan vi ikke være fornøyde med prestasjonen, sier LSK-treneren til Eurosport.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame