Populære sporter
All sport
Vis alt

Kjernen: – Det vi ser er vondt og vi er ikke fornøyde slik livet er i dag

Stian Thelen

Publisert 27/06/2019 klokken 10:01 GMT+2

Onsdag røk Rosenborg ut av cupen og fra før av ligger trønderne på en 9. plass i Eliteserien. Nå vil Kjernen gå en runde internt på hva de mener.

Eirik Horneland

Foto: Scanpix

– Jeg har en dårlig dag. Innimellom ser vi at her er det noe som vi liker, men så får vi en på trynet. Det er til dels deprimerende, men det er bare fotball og vi får bare leve med det, sier talsperson i Kjernen, Espen Viken, til Eurosport.no.
Onsdag ble Aalesund for sterke i cupens fjerde runde og fjorårets cupmester røk ut på straffer mot serielederen i OBOS-ligaen. Kjernens talsmann legger ikke skjul på livet ikke er bra om dagen, men vil ikke snakke om enkeltpersoner.
Nå varsler han at Kjernen vil prate sammen om hva de mener.
– Vi i Kjernen må gå en runde intern på hva vi tenker. Vi må ta en telling på hva vi mener. Vi har et fotballag vi har stor kjærlighet til, men det vi ser er vondt og vi er ikke fornøyde slik livet er i dag, sier Viken.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Kun 5122 tilskuere møtte opp til onsdagens kamp mot Aalesund. I Eliteserien har snittet til Rosenborg gått ned med 3543 tilskuere i 2019 kontra 2018. Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, bekreftet i mai at publikumssvikten har ført til at klubben ikke er i nærheten av budsjetterte publikumsinntekter.
Etter onsdagens tap er Horneland klar på at prosjektet hans ikke står bra nok. Det er spesielt foran mål det lugger for trønderne.
– Det står ikke godt. Vi har røket ut av cupen og er 13 poeng bak i serien. Jeg synes spillerne prøver. Virkelig. Vi har spilt to ok kamper, mot Tromsø og AaFK. Men det vil seg ikke helt til å få de scoringene vi ønsket oss, sier Rosenborg-treneren til Adressavisen.
Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, er klar på at Horneland er rett mann for jobben. Hovedpersonen selv sier i intervjuet med Adressavisen at han er forberedt på mer turbulens etter to strake tap.
– Jeg er forberedt på det. Når det gjelder min situasjon, stillingen på det prosjektet her, er det noe som andre skal avgjøre. Det er ikke opp til meg.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame