Kristiansund-spiller Aliou Coly blir ikke å se på banen i søndagens kamp mot Strømsgodset. Det melder VG.
Til Eurosport.no sier daglig leder Kjetil Thorsen følgende:
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
13 TIMER SIDEN
– Coly er ikke med i troppen. Vi aksepterer ikke slik oppførsel som ble vist i sist kamp og har derfor utelatt han i dagens tropp. Forøvrig behandle vi dette internt og har ingen ytterligere kommentarer i saken anledning, sier Thorsen.
Kristiansund-spilleren havnet i søkelyset etter å ha sparket etter Ranheims Aleksander Foosnæs i forrige runde. Belønningen ble gult kort fra dommer Tom Ivar Døvle. I etterkant av episoden gikk Coly ut i Tidens Krav der han mente at han blir dømt strengere av dommerne i Eliteserien på grunn av at han er afrikansk. NFF så på uttalelsene, men Påtalenemnda valgte ikke å forfølge saken.
Eurosports ekspert Joacim Jonsson reagerte kraftig på episoden og skrev i en kommentar at Coly burde bli fratatt rollen som visekaptein.
– Slik han holder på har ingenting på en fotballbane å gjøre og en dårligere ambassadør for Kristiansund BK er umulig å ha.
– Vi aksepterer ikke det som skjedde. Det har han fått klar beskjed om i dag. Slike hendelser gjenspeiler ikke de verdiene som Kristiansund BK skal stå for, sa Christian Michelsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
I GÅR PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23