Kristiansund-spiller Aliou Coly blir ikke å se på banen i søndagens kamp mot Strømsgodset. Det melder VG.
Til Eurosport.no sier daglig leder Kjetil Thorsen følgende:
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Coly er ikke med i troppen. Vi aksepterer ikke slik oppførsel som ble vist i sist kamp og har derfor utelatt han i dagens tropp. Forøvrig behandle vi dette internt og har ingen ytterligere kommentarer i saken anledning, sier Thorsen.
Kristiansund-spilleren havnet i søkelyset etter å ha sparket etter Ranheims Aleksander Foosnæs i forrige runde. Belønningen ble gult kort fra dommer Tom Ivar Døvle. I etterkant av episoden gikk Coly ut i Tidens Krav der han mente at han blir dømt strengere av dommerne i Eliteserien på grunn av at han er afrikansk. NFF så på uttalelsene, men Påtalenemnda valgte ikke å forfølge saken.
Eurosports ekspert Joacim Jonsson reagerte kraftig på episoden og skrev i en kommentar at Coly burde bli fratatt rollen som visekaptein.
– Slik han holder på har ingenting på en fotballbane å gjøre og en dårligere ambassadør for Kristiansund BK er umulig å ha.
– Vi aksepterer ikke det som skjedde. Det har han fått klar beskjed om i dag. Slike hendelser gjenspeiler ikke de verdiene som Kristiansund BK skal stå for, sa Christian Michelsen til Eurosport.no.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31