• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Tromsø ble sendt hjem som slakt med 0-4 i søndagens «Slaget om Nord-Norge».
Etter kampen leverte Runar Espejord en dønn ærlig tirade mot eget lag. Trømsø-spissen var ikke nådig i beskrivelsen av både seg selv og lagkameratene.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Det er jo ingenting som stemmer. Absolutt ingenting. Vi treffer ikke på pasninger, vi klarer ikke dempe en ball, vi... vi har null rytme. Vi har absolutt ingenting. Vi har ingenting å stille opp med her i dag. Alt er for dårlig, rett og slett, innledet han med å si.
Se hele intervjuet her (saken fortsetter under):
I Fotballrunden måtte Bernt Hulsker bryte inn for å snakke om Tromsø-profilens utblåsning.
– Jeg må bare få si det: det er jo et helt legendarisk intervju av godeste Espejord. Jeg har ikke hørt på maken, sa Hulsker.
Og fortsatte:
– Det var total slakt. Og det er jo helt riktig. Han er jo utpå der, og er en premiss-setter og en leder, selv om han ikke har spilt så mye i år. Han tør å si det som det er. Når de skal ha sammenfatning av kampen i morgen, så kommer nok han til å sitte fremst.
Kjetil Rekdal var i likhet med Hulsker positiv til Espejords uttalelser.
– Jeg håper at resten av Tromsø-gjengen tenker som Espejord: setter seg ned å ser på realiteten, og begynner å gjøre ting enkelt. Slippe inn mindre mål og spille mer kontrollert fotball.
For fortsetter Simo Valakari og co som de har gjort i det siste, tror ikke Rekdal det blir Eliteserie-fotball i Tromsø neste sesong.
– I Tyskland kaller de det for «Prügelknabe» - man reiser rundt og blir slakta stort sett hver helg. De er nødt til å gjøre noe drastisk med måten de spiller på for å få nok poeng i innspurten.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55