Etter å ha vunnet i de tre første Eliteserie-kampene, tapte Viking både mot Odd og Ranheim. Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson mener poengene de har fått hittil er fortjente.
– Mot Brann så var de heldig, da fikk de tre poeng som de ikke skulle hatt, så var de gode borte mot Odd og så stod det å vippet mot Ranheim. Så summa summarum har de fått de poengene de har fortjent til nå, sier Jonsson i denne ukens Indre bane-podcast.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
– Men det som er litt alarmerende for dem er stopperskadene. Først fikk de Andresson skadet og nå Runar Hove. Er han ute så er det blytungt for dem, for de mister mye dødballstyrke med Hove ute. Det er virkelig alarmerende, for de har en tynn stall. Vi snakket tidligere om at de var tynn bak og nå har de blitt enda tynnere, fortsetter han.
Onsdag ble det bekreftet at Runar Hove er ute i opp til tre måneder på grunn av et brudd i kneet.
– Så mai blir en tøff måned, da får vi virkelig se hva som bor i Viking-laget. Overlever de mai, da tror jeg vi kan regne med Viking som et solid, stabilt midten-lag, legger Jonsson til.
Saken fortsetter under videoen:

– Det er åpent

Mandag tar de imot Vålerenga hjemme i den sjette runden av Eliteserien. Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre tror det blir en jevn kamp.
– Vålerenga fikk jo med seg ett poeng fra Bergen, men de slet veldig i de to bortekampene før det. Så jeg synes det er åpent, sier Myhre i Indre bane-podcasten.
Jonsson mener det er spesielt en spiller som har mye å si for hvordan kampen blir på mandag.
– Vålerenga er farligst når Ejuke får angripe sentralt i banen. Det er da de skaper noe i kampen mot Odd også. Er ikke han med i spillet, så har Vålerenga strengt tatt ingenting. Stenger Viking av Ejuke og på bortebane, hvorfor skulle de ikke klare å slå Vålerenga? Vålerenga imponerte meg ikke i Bergen heller. De er solide, men skaper absolutt ingenting, legger Jonsson til.
Viking møter Vålerenga mandag kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og MAX.
Se hele Indre bane-podcasten her:
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19