5. Alwande Roaldsøy Født – 09.06.04.Klubb – Drøbak-Frogn IL.Posisjon – Indreløper/kant.Beste fot – Høyre.Kontrakt - Nei.
Alwande er meget storvokst, men til tross for det har han en herlig kroppsbeherskelse. Han nærmest danser forbi sine motstandere ute på banen. Han har et herlig steg og en ballkontroll på toppnivå. Alwande spiller både kant og indreløper. Han er aller best i den individuelle fasen av spillet, og trenger å jobbe med det relasjonelle. Det relasjonelle er også spørsmålstegnet på sikt. Trener en del med Drøbaks A-lag og har spilt litt voksenfotball i 5.divisjon.
VM
Revolusjonerende VM-ball vekker oppsikt
4 TIMER SIDEN
4. Syver Aas
Født – 15.01.04.Klubb – Odd.Posisjon – Sentral midtbane/indreløper.Beste fot – Høyre.Kontrakt - Nei.
Fostret i Odds 4-3-3. Blir benyttet en del som indreløper, men er kanskje aller skarpest som sentral midtbane. Robust spillertype med et meget fotballklokt hode. Meget trygg med ballen, godt tilslag og dyktig relasjonelt.
Saken fortsetter under:


3. Sadir Abud
Født – 06.04.04.Klubb – Sarpsborg 08.Posisjon – Spiss.Beste fot – Høyre.Kontrakt – Nei.
Sadir var kaptein den første kampen mot Østerrike og det sier litt om hans status på dette landslaget. Han har til tider vært helt outstanding på regionstiltakene, men ikke like dominant i klubblaget. Herjet som 14-åring på diverse turneringer i Göteborg og skapte en stor interesse rundt seg. Tilhører i utgangspunkt sone-Fredrikstad, men valgte overgang til Sarpsborg 08s guttelag før inneværende sesong. Sadir har en ekstrem fysikk og balanse for alderen. Meget god én mot én. Har et driv med og uten ball som er på et eget nivå. Det skal bli spennende å se hva som skjer når medspillerne tar igjen hans fysiske fortrinn, for her har han per dags dato et fortrinn. Når det er sagt skal det også sies at han er helt ok relasjonelt.
2. Isak Hansen-Aarøen
Født – 22.08.04.
Klubb – Tromsø IL.
Posisjon – Indreløper.
Beste fot – Høyre.
Kontrakt - Nei.

Aarøen har allerede vært løftet frem i dette alderskullet og vært i søkelyset hos flere europeiske topplag. Det ikke uten grunn, for han har individuelle ferdigheter som få andre. Har et driv med ballen og passerer hele tiden motstandernes ledd. Meget kraftfull i spillestilen, men har også ferdigheter på aller ypperste nivå. Meget godt tilslag med vristen. Forflytningsevnen er helt ekstraordinær. Har kanskje lidd av at han vært på et litt svakere lag, der han selv har måttet ”ordne” opp hele tiden. Trenger å jobbe litt med det relasjonelle, men er en spiller som er superinteressant.
1. Andreas Schjelderup Født – 01.06.04.Klubb – Bodø/Glimt.Posisjon – Sentral midtbane.Beste fot – Høyre.Kontrakt - Nei.
Mange hadde kanskje forventet at jeg skulle sette Aarøen eller Abud høyest på denne listen, men jeg har valgt Schjelderup. Det på grunn av hans relasjonelle ferdigheter. Har en forståelse som overgår de aller fleste. Er fostret i Glimts klassiske 4-3-3. Mange har ment at hans forflytningsevne ikke er helt topp, men etter han kommet i vekst, har det vist seg at den er mer enn god nok. Har ferdigheter på toppnivå og han har alltid planen klar når han mottar ballen. Svært god dødballfot. Er tilnærmet tofotet. Det skal bli spennende å følge ham i tiden fremover.
Sett denne?

VM
FIFA ser på mulig homohets fra mexicanske VM-tilskuere
7 TIMER SIDEN
Fotball
Mauricio Pochettino om Messis framtid på Argentina: – Han gjør som han vil
8 TIMER SIDEN