Bø Tosterud har bitt seg merke i hvordan Kristiansund-treneren har en veldig jovial og glad figur utad. Kommentatoren mener KBK-treneren med fordel kan ta mer for seg nå, etter to år i Eliteserien med stadig fremgang.
– Vi snakker om at Christian Michelsen bare er smil og førstereis i Eliteserien. Jeg synes det er et underspilt poeng hvor god taktiker han faktisk er. Da synes jeg han burde være flinkere til å påpeke det selv også i intervjuene sine, sier Bø Tosterud.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55

– Legg fra deg de greiene

Nå senest snakket Michelsen om hvor stas det var å få Brann på besøk før lagene møttes søndag. Kristiansund endte med å gi bergenserne bank og vinne 3-1.
– Nå har du vært i Eliteserien to år, Christian. Nå synes jeg du kan legge fra det de greiene der, sier Bø Tosterud.
Han mener man ikke lenger kan undervurdere laget som nå ligger på femteplass i Eliteserien etter fem strake seiere.
– Siden de ble stiftet i 2003 har de hatt progresjon hvert eneste år. De har bygget en varde som står høyere enn byens høyeste punkt. Byen har fått noe å være stolt av, sier kommentatoren, som legger til at han ikke har funnet et eneste lag som har vært i konstant bedring over 15 år.

Møter motstand

Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth steller seg ikke bak Bø Tosteruds mening om Kristiansund-treneren.
– Jeg er uenig. Han bør fortsette med den samme jordnærheten for å få ut det samme av laget som han har gjort så langt, sier Gauseth, og utdyper:
– Jeg tror faktisk ikke Michelsen er en stor taktikker som Petter skisserer. Jeg tror han i større grad er en motivator som har dannet et beinhardt lag som jobber beinhardt som en enhet for hvert poeng, sier han.
Han mener det er spesielt imponerende etter at laget kvittet seg med sin store profil, Daouda Bamba, i sommer.
– Man lurte på "hva skjer nå"? Og så svarer laget med å bli enda bedre enn før Bamba forsvant, sier Gauseth.

Må trolig sone

Bø Tosterud påpeker at han mener det er et underspilt poeng hvor god Michelsen er til å ta taktiske grep for eksempel underveis i kamper.
– Det er ikke slik at jeg mener han bør forandre mye. Han fremstår som en så glad gutt, men jeg mener han kan fotball også. Som trener har han ferdigheter til å endre en kamp, roser Eurosports kommentator.
For øvrig har Michelsen trolig ledet sin siste kamp fra sidelinjen denne sesongen. Treneren ble sendt på tribunen forrige søndag og må trolig sone karantene i siste serierunde mot Lillestrøm.
Sett denne?
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39