Leiesoldaten fra FC København ble tatt av banen med smerter i ankelen da Stabæk laget hakkemat av Odd med sin 3-0-seier på bortebane.
Keita ble liggende nede etter en duell 51 minutter inn i kampen. Han forsøkte å fortsette, men måtte etter hvert byttes ut.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
Nå kommer Henning Berg med en gladmelding til Stabæk-fansen.
– Han var med resten av laget og trente for fullt onsdag. Med mindre det skulle skje noe den neste tiden så er han klar mot Strømsgodset, sier trener Henning Berg.
Ivorianeren har startet ni kamper for Bærums-laget etter at han ble lånt inn fra Ståle Solbakkens FCK i sommer.
Hugo Vetlesen har slitt med en vond ankel etter å ha tråkket over for en stund siden, og rakk ikke møtet med Odd. Likevel ble han med U21-landslaget på samling denne uken.
– Han ble tatt ut i troppen og må derfor møte. Vi må forholde oss til at det er internasjonale datoer, og da får han bare trene seg opp hos landslaget.
– Vi håper selvsagt å ha Hugo frisk så fort som mulig. Det er klart at han kan bidra og tilføre laget noe dersom han blir klar til kampen mot Strømsgodset.
Også Marcus Sandberg ble tatt av banen på grunn av skade. Klubben har hatt keeperen på undersøkelse de siste dagene, men foreløpig ikke fått svar på bildene.
Både Stabæk og Strømsgodset står med begge beina godt plantet i nedrykkssumpen. De blå og svarte fra Bærum ligger under streken med 28 poeng, mens Godset er nummer 12 med 30. Før den siste serierunden kan fremdeles fem lag potensielt slå følge med Sandefjord ned til OBOS-ligaen.
Se høydepunktene fra Odd - Stabæk her!

Stabæk med årets første borteseier

Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59