• Se Sogndal – Ull/Kisa søndag 25. november klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
BERGEN / OSLO (Eurosport.no):
Det har vært vanskelig å kjempe seg til en plass i Lars Arne Nilsens lag denne sesongen. Midtbanespiller Orry Larsen har merket det.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Hans muligheter har blitt begrenset til ni kamper fra start på hele tolv som innbytter. Det er ikke 29-åringen bare fornøyd med.
– Jeg skulle selvsagt veldig gjerne hatt mer spilletid. Men de gangene jeg har spilt så har det gått bra sportslig både med målpoeng og annet, sier han.

– Vet hva jeg vil selv

Kontrakten hans med klubben går ut etter denne sesongen. Det betyr at Orry Larsen i utgangspunktet er arbeidsledig i det 2018 blir til 2019. Det lar han seg ikke stresse av.
– Det er i og for seg ikke noe nytt rundt min kontraktssituasjon nå. Jeg ville legge det litt på is for å ha fullt fokus på å prestere i sesongavslutningen og de viktige kampene mot slutten her, sier han, som ikke ønsker å røpe hvor han aller helst spiller fotball neste sesong.
– Jeg vet hva jeg vil selv, men det er flere faktorer som spiller inn her. Jeg håper å få en løsning ganske snart etter at sesongen er over.
  • Se Sogndal – Ull/Kisa søndag 25. november klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Tidligere har Bergensavisen skrevet at superinnbytteren kommer til å få tilbud om ny kontrakt i Bergens-klubben.
Klubben har i hvert fall uttrykt at de ønsker å ha ham med videre.
– Jeg har snakket litt med Brann og vi er i dialog. Jeg har hatt en prat med trenerteamet, og de er i hvert fall innstilt på å ha meg med videre. Og så kommer vi nok til å fortsette praten videre, og ta det derfra, sa Orry Larsen til BA. tilbake i september.
Så gjenstår det å se om det er hva spilleren sev også ønsker.

Sølv-motivasjon

Brann var lenge med i kampen om Eliteserie-gullet, men en svak avslutning på sesongen har ledet til at bergenserne må ha hjelp fra andre lag for å ta sølvet. Det er der motivasjonen ligger før den siste runden.
– Skal vi få mer enn bronse er vi i hvert fall nødt til å vinne selv. Det akter vi også å gjøre. Hadde du spurt om vi hadde tatt sølvet før sesongen så hadde vi stått med åpne armer, sier Orry Larsen, som mener de bør være fornøyd med sesongen uansett hvordan siste seriekamp mot Odd går.
Laget er allerede sikret en topp tre-plassering. Det gir også kvalifisering til Europa League neste sesong.
  • Se Sogndal – Ull/Kisa søndag 25. november klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Slik uttalte Orry Larsen seg om kontraktsforhandlingene mot slutten av september.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52